Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010



"ΘA AΞIOΠOIHΣΩ TO ΦOPTE"

«Εχω σκοπό να απευθύνω ανοικτό κάλεσμα σ’ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, που πριν τις εκλογές είχαν υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για συνεργασία».

Αυτό τόνισε χθες ο περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα τοπικά μμε στη Ζάκυνθο, εν όψει της εκεί επίσκεψής του για τον σημερινό εορτασμό του Αγίου Διονυσίου.

Ο κ. Σπύρου, σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την αξιοποίηση του κ. Φόρτε ως «θεματικού αντιπεριφερειάρχη», απάντησε τα εξής:

«Εχω σκοπό να αξιοποιήσω τον κ. Φόρτε, μόλις ξεπεράσω νομικά θέματα που ήδη εξετάζω. Ο κ. Φόρτες έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και σκοπεύω όταν όλα θα είναι έτοιμα, να του κάνω ανοικτή πρόσκληση για συνεργασία».

Επίσης, ο κ. Σπύρου, για άλλη μιά φορά, τόνισε ότι σκοπός του είναι η σωστή και εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας, με ίσους όρους για όλα τα νησιά, και ότι ο καθε περιφερειακός σύμβουλος έχει να προσφέρει, σ’ όποιον Συνδυασμό και αν ανήκει.

«Γνωρίζω -πρόσθεσε ο κ. Σπύρου- τα προγράμματα όλων των Συνδυασμών και θα ληφθούν πολύ οβαρά υπόψιν όλες οι θέσεις και προτάσεις που είναι υπέρ της Περιφέρειας».

Δ.Δ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου