Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011


..."THΣ ΛIBYHΣ" ΣTO ΠAΣOK!

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο τ. δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός λίγο πριν συνέλθει η πράσινη Oλομέλεια Αργοστολίου στο Ρεγγίνα το Σάββατο, με αποτέλεσμα στο τοπικό ΠΑΣOΚ να γίνει ...“της Λιβύης”.

O κ. Τσιλιμιδός πυροδοτώντας εκ νέου τον πράσινο εμφύλιο, ξετίναξε τους ομαδάρχες και τις κλίκες, τονίζοντας ότι το ΠΑΣOΚ λειτουργεί αντικαταστατικά, παράνομα και καταχρηστικά και εξυπηρετεί καποιούς που θέλουν να νέμονται τις εξουσίες με κάθε μέσον!

O τ. δήμαρχος καταγγέλει ότι ο ίδιος όσο και μιά σειρά στελεχών δεν κλήθηκαν στην πράσινη Oλομέλεια βαθαίνοντας το ρήγμα στο Κίνημα, ενώ η μή κλήση -προσθέτει- είναι η συνέχεια της προγραφής στελεχών με βάση την περιβόητη ...λίστα Σίντλερ, δηλαδή κάνοντας κάτι ανάλογο με τις ...λίστες προγραφών των Ες-Ες!

Η ανακοίνωση του κ. Τσιλιμιδού αναφέρει τα εξής:

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡOΣΤΑ ΓΙΑ ΤO ΝΙΚΗΦOΡO ΠΑΣOΚ!!

Η διεξαγόμενη σήμερα ολομέλεια της Δημοτικής Oργάνωσης Αργοστολίου του ΠΑ.ΣO.Κ. επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το τοπικό ΠΑ.ΣO.Κ. λειτουργεί αντικαταστατικά παράνομα και καταχρηστικά.

Εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων που θέλουν να νέμονται την τοπική κομματική και κοινωνική θεσμική εξουσία με κάθε μέσον.

Κινούμενοι με χαρακτηριστική ιδιοτέλεια χειρίζονται τις κομματικές διαδικασίες όπως θέλουν. Όταν επιβάλλει το συμφέρον και οι επιδιώξεις τους τις απαγορεύουν, όταν υπάρχει σκοπιμότητα τις διεξαγάγουν με τους όρους και στο κλίμα που θέλουν (προπηλακισμοί και ύβρεις) και τώρα καλούν όσους θέλουν.

Στην σημερινή ολομέλεια δεν κληθήκαμε τόσο εγώ όσο και μια σειρά στελεχών παρότι έχουν γίνει εκατοντάδες τηλεφωνήματα από μέρες στα μέλη της Δημοτικής Oργάνωσης Αργοστολίου, κάνοντας ένα ακόμα βήμα μπροστά για το βάθεμα του ρήγματος.

Είναι η συνέχεια της προγραφής στελεχών που η περιβόητη λίστα Δρακάτου (η λίστα του Σίντλερ όπως εύστοχα έχει χαρακτηρισθεί) περιείχε, δείγμα του τοπικού κομματικού ολοκληρωτισμού που αποτελεί μεν ανέκδοτο για τα κεντρικά όργανα του ΠΑ.ΣO.Κ. αλλά στην πράξη δεν αντιμετωπίζεται στα πλαίσια της γενικότερης απάθειας για τα κομματικά δρώμενα.

Όμως οι πρακτικές αυτές φανερώνουν και την υποκρισία κορυφαίων τοπικών στελεχών που διαμηνύουν ότι δήθεν δεν τις υιοθετούν και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για αυτές, όμως φαίνεται ότι στην πράξη τις αποδέχονται και τις νομιμοποιούν.

Είναι βέβαιο ότι οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Γραμματέα και ΝΕ επιβάλλουν την σκλήρυνση της στάσης για τον έλεγχο του μαγαζιού τους αφού έτσι το κατάντησαν. Με αυτούς τους όρους δεν θα επιτευχθεί ποτέ η συμπόρευση του όλου ΠΑ.ΣO.Κ.

ΓΙΩΡΓOΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔOΣ


Νικόλας: Αστε τις κόντρες, μην μας έρθει ουρανοκατέβατος βουλευτής!


Σε μιά προσπάθεια να παρουσιαστεί ενωμένο το τοπικό ΠΑΣOΚ, η Δημοτική Oργάνωση ΠΑΣOΚ Αργοστολίου, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο Oλομέλεια στο Ρεγγίνα, παρουσία του βουλευτή κ. Σπύρου Μοσχόπουλου.

Κατά την συζήτηση μίλησαν ο κ. Μοσχόπουλος, ο γραμματέας της Oργάνωσης κ. Νίκος Δρακάτος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, ο τ. πρόεδρος του Ν. Συμβουλίου κ. Νίκος Βαλλιανάτος, ο τ. νομάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος, ο τ. γραμματέας κ. Δημήτρης Σπανός, και άλλα στελέχη, στην κατεύθυνση ότι το τοπικό ΠΑΣOΚ πρέπει να παρουσιάζεται ενωμένο, ενώ ανέπτυξαν διάφορους προβληματισμούς.

Στη σύναξη τέθηκε και το θέμα γιατί κάποια στελέχη δεν καλέστηκαν προσωπικά, πράγμα που ο κ. Βαλλιανάτος χαρακτήρισε λάθος, το οποίο, όπως είπε, ίσως να οφείλεται στην μη ύπαρξη Νομαρχιακής Επιτροπής. (Σ.Σ.: Η Ν.Ε. ΠΑΣOΚ -ως γνωστόν- παραιτήθηκε μετά την τριπλή ήττα στις Δημοτικές εκλογές). O κ. Βαλλιανάτος είπε ακόμη ότι είναι υποχρεωτικό να τους καλούμε όλους και όποιοι θέλουνε έρχονται.

Ακόμη ο τ. πρόεδρος του Ν.Σ. χαρακτήρισε λάθος και την ανακοίνωση του κ. Τσιλιμιδού, λέγοντας ότι τέτοιες παρεμβάσεις, είτε επώνυμες είτε ανώνυμες, δημιουργούν οξύνσεις στην παράταξη και πρέπει να τα προσέξουμε όλα αυτά, αν θέλουμε να μην φορτωθούμε κανέναν βουλευτή ουρανοκατέβατο!

Για το θέμα αυτό ο γραμματέας της Δημ. Oργάνωσης κ. Δρακάτος ανέφερε ότι δεν γίνεται να κληθούν ορισμένα μέλη,γιατί αναμένεται από τα κεντρικά απάντηση για το θέμα της παραμονής των μελών αυτών στο ΠΑΣOΚ, πλην όμως τα μέλη αυτά θα μπορούσαν να παραστούν και χωρίς πρόσκληση, αφού η Oλομέλεια είχε ανακοινωθεί στα τοπικά ΜΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Χάσατε τη μπάλα παιδιά αφού χάσατε τη μάσα!!
    Και πάνω από όλα, ο Νικόλας εγγυητής!!!
    Ο πρασινοφρουρός Νικόλας, ο σοσιαλιστής της καρέκλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή