Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Ενα βήμα μπροστά για το νικηφόρο ΠΑΣΟΚ
"κατάντησαν το τοπικό ΠΑΣΟΚ .... μαγαζί τους!!!!"

Η διεξαγόμενη σήμερα ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης Αργοστολίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. λειτουργεί αντικαταστατικά παράνομα και καταχρηστικά.
Εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων που θέλουν να νέμονται την τοπική κομματική και κοινωνική θεσμική εξουσία με κάθε μέσον.

Κινούμενοι με χαρακτηριστική ιδιοτέλεια χειρίζονται τις κομματικές διαδικασίες όπως θέλουν. Όταν επιβάλλει το συμφέρον και οι επιδιώξεις τους τις απαγορεύουν, όταν υπάρχει σκοπιμότητα τις διεξαγάγουν με τους όρους και στο κλίμα που θέλουν (προπηλακισμοί και ύβρεις) και τώρα καλούν όσους θέλουν.

Στην σημερινή ολομέλεια δεν κληθήκαμε τόσο εγώ όσο και μια σειρά στελεχών παρότι έχουν γίνει εκατοντάδες τηλεφωνήματα από μέρες στα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Αργοστολίου, κάνοντας ένα ακόμα βήμα μπροστά για το βάθεμα του ρήγματος.

Είναι η συνέχεια της προγραφής στελεχών που η περιβόητη λίστα Δρακάτου (η λίστα του Σίντλερ όπως εύστοχα έχει χαρακτηρισθεί) περιείχε, δείγμα του τοπικού κομματικού ολοκληρωτισμού που αποτελεί μεν ανέκδοτο για τα κεντρικά όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά στην πράξη δεν αντιμετωπίζεται στα πλαίσια της γενικότερης απάθειας για τα κομματικά δρώμενα .

Όμως οι πρακτικές αυτές φανερώνουν και την υποκρισία κορυφαίων τοπικών στελεχών που διαμηνύουν ότι δήθεν δεν τις υιοθετούν και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για αυτές, όμως φαίνεται ότι στην πράξη τις αποδέχονται και τις νομιμοποιούν.

Είναι βέβαιο ότι οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Γραμματέα και ΝΕ επιβάλλουν την σκλήρυνση της στάσης για τον έλεγχο του μαγαζιού τους αφού έτσι το κατάντησαν. Με αυτούς τους όρους δεν θα επιτευχθεί ποτέ η συμπόρευση του όλου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου