Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

“ΜΑΖΩΞΗ” ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ


Γράφει ο Γ. Παπαναστασάτος

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τα σενάρια που τον θέλουν εν δυνάμει υποψήφιο Βουλευτή με την Ν.Δ, ο επιχειρηματίας Π. Παπαδάτος βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στη Σάμη σε συγκέντρωση φίλων και υποστηριχτών του, σε παραλιακό εστιατόριο.
Στο τραπέζι βρέθηκαν περίπου 100 άτομα εκ των οποίων, οι Αντιδήμαρχοι Σάμης Σπύρος Κουνάδης και Ερίσσου Δ. Πυλαρινός , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Φιοραβάντες, Δ Κοκκόσης, Θ. Καβαλλιεράτος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σάμης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Σάμης Παπαδάτος, και πολλά πολιτικά πρόσωπα του ευρύτερου Πολιτικού χώρου. Το κύριο Π.Παπαδάτο προσφώνησε ο Δ. Φιοραβάντες: “Ο Παύλος είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος , λατρεύει τη Κεφαλονιά και στο πρόσωπο του βλέπουμε όλοι τον μελλοντικό Βουλευτή που μπορεί αν βοηθήσει το νησί να ξεφύγει από τη μετριότητα”.
Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Π.Παπαδάτο και ο Αντιδήμαρχος Ερίσου Δ.Πυλαρινός τονίζοντας την κοινωνική του προσφορά και την αγάπη του για την Κεφαλονιά: “ο Παύλος είναι ένας αγαπημένος φίλος πετυχημένος και ικανός που μπορεί τις δύσκολες μέρες που διανύουμε να δώσει λύσεις και προοπτική”.
Ο Π .Παπαδάτος εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή και τα θετικά σχόλια πήρε το λόγο, μίλησε για τη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια κοινωνικά και επιχειρηματικά τονίζοντας ότι, ”έχω πάθος για τη Κεφαλονιά , τη λατρεύω, την αγαπώ και θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω να προχωρήσουμε μπροστά. Πιστεύω στη δύναμη του Κεφαλλονίτη και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μου ζήτησε ο πρόεδρος μας Α.Σαμαράς να συμμετέχω στην προσπάθεια να κερδίσουμε την έδρα και αμέσως δέχθηκα, το θεωρώ μεγάλη τιμή να βοηθήσω το νησί που αγαπώ και με την δική σας αγάπη και στήριξη είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω”.
Στα παραλειπόμενα να αναφέρουμε τη παρουσία του επιχειρηματία Γ.Φιλιππάτου του καπετάνιου Γ. Στανίτσα, του γιατρού Ε. Μαρούλη, του Αγ. Φλωράτου και των Στ.Μαλάκη, Ρ. Χονδρομάρα, Π.Καρούσου.
Επίσης να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος Δ.Πυλαρινός τραγούδησε μαζί με τον καταξιωμένο Σαμικό Γ.Δημουλά παλιά αγαπημένα τραγούδια.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 59 ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα όπου και θα έχει συναντήσεις στην προσπάθειά του να επιτευχθεί πολιτική λύση στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τους 59 εργαζομένους στην Διαδημοτική Επιχείρηση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
Τον Δήμαρχο στις επαφές που θα έχει θα συνοδεύσουν, ο Βουλευτής του Νομού Σ. Μοσχόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μ. Κοτσιλίνης, ο Αντιδήμαρχος Σ. Σαββαόγλου, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής Α. Γαλάτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Θ. Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Ρουχωτάς και Α. Ζαπάντης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Διαδημοτικής Ν. Κουνάδης και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Κ. Νικολαίδου.
Οι παραπάνω θα έχουν συνάντηση την Δευτέρα στις 9:30 το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) ενώ δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής το ραντεβού της Κεφαλλονίτικης αντιπροσωπείας στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου