Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ & ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Δύο συλλήψεις είχαμε τα τελευταία 24ωρα από την τοπική Αστυνομία.
Η μία αφορά σε υπόθεση απόπειρας βιασμού και άλλη σε επικίνδυνο κακοποιό για κλοπές.
Για τα θέματα αυτά η Αστυνομική Δ/νση Κεφ/νίας εξέδωσε τα δύο ακόλουθα δελτία τύπου:
ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
Συνελήφθη πρωινές ώρες της 06 Μαρτίου 2011 στην περιοχή του Αργοστολίου, από αστυνομικούς της υπηρεσίας μας ένας 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.
Ειδικότερα την 05.40 ώρα της 06 Μαρτίου 2011 ο 27χρονος, κάτοικος της περιοχής Αργοστολίου, επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια την στιγμή που εισέρχονταν στην οικία της στο Αργοστόλι και χρησιμοποιώντας βία την έβαλε εντός του διαμερίσματός της και προσπάθησε να της αφαιρέσει βιαίως τα ρούχα που φορούσε με σκοπό να προβεί σε συνουσία ή άλλη ασελγή πράξη μαζί της.
Η παθούσα προέβαλε αντίσταση ενώ ταυτόχρονα κάλεσε σε βοήθεια , έκκληση η οποία έγινε αντιληπτή από τους γείτονές της και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Ενημερώθηκε η υπηρεσία μας , αμέσως σήμανε συναγερμός και έσπευσαν στο σημείο Άνδρες της Αμέσου Δράσεως , του Τμήματος Ασφαλείας , του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου και με βάση την περιγραφή των χαρακτηριστικών του δράστη και στοιχείων της έρευνας , μετά από παρέλευση τριών ωρών συνελήφθη ο ανωτέρω δράστης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας σε περιοχή του Αργοστολίου.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ
Συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργούν για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, μεσημβρινές ώρες της 5 Μαρτίου 2011 στην περιοχή Αργοστολίου, 29χρονος επικίνδυνος ημεδαπός κακοποιός ο οποίος πρόσφατα είχε αφιχθεί στο νησί μας , διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για κλοπές κατ’εξακολούθηση.
Συλληφθείς οδηγήθηκε Εισαγγελία Πρωτ/κων Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου