Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

META THN ΠΡΩΤΙΑ ΗΛΘΕ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Θ. ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ

60 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 64

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗ

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ Θ. ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Όλοι οι υποψήφιοι του κεντρικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά” του Θ. Μιχαλάτου δίνουν από σήμερα τη μάχη στο πλευρό του Αλ. Παρίση, με στόχο τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικού μετώπου σε ολόκληρο το νησί με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα του β' γύρου των δημοτικών εκλογών.
Όλοι μα όλοι εκτός 4 από τους 64 μετά την απελευθέρωσή τους σε σχέση με τις επιλογές τους από το συνδυασμό τάχθηκαν αμέσως υπέρ του Αλ. Παρίση, γεγονός που είναι πλέον καθοριστικό για την εξέλιξη του εκλογικού αποτελέσματος.
Σε αυτή την εξέλιξη αν προσθέσουμε την πρωτιά που ήδη διαθέτει ο Αλ. Παρίσης, αλλά και την στάση των ψηφοφόρων του ΚΚΕ απέναντι στα ψηφοδέλτια που στηρίζουν την κυβέρνηση και το μνημόνιο, τότε βαδίζουμε στην προοπτική μιας καθαρής νίκης του Αλ. Παρίση στο νησί μας.
Οι εξελίξεις αυτές ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες , αφού τόσο η μακροχρόνια προσωπική σχέση του Θεόφιλου Μιχαλάτου με τον Αλ. Παρίση, όσο και η ταύτιση της πολιτικής πλατφόρμας των δυο συνδυασμών που σε πολλά και κυρίαρχα θέματα ταυτίζεται, αποτελούσαν το εχέγγυο για μια κοινή πορεία στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Σήμερα στα χείλη όλων των υποψηφίων υπάρχει μια φράση: Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη της Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου