Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010


ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ "ΚΛΕΙΣΤΟ"

ΚΛΙΜΑ ΝΙΚΗΣ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Την παράσταση νίκης που του είχαν προσδώσει όλες οι μέχρι σήμερα πολιτικές αναλύσεις και εκτιμήσεις επιβεβαίωσε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλ. Παρίσης, με μία πολυπληθή και εντυπωσιακή συγκέντρωση.
Μια συγκέντρωση πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού, αλλά και για την σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία που έχουν δημιουργήσει το μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης.
Παρά το ότι αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει σε απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών ο Αλ. Παρίσης αποδεικνύοντας ότι είναι αγαπητός στον απλό πολίτη κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα τεράστιο ακροατήριο από ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών χρωματισμών.
Πλέον μετά και από αυτή την εντυπωσιακή συγκέντρωση ο Αλ. Παρίσης μπαίνει στη μάχη της Κυριακής ατενίζοντας τους υπόλοιπους αντιπάλους του για το Δήμο Κεφαλονιάς από την πρώτη θέση και το μόνο ερωτηματικό της μάχης της Κυριακής θα είναι το εύρος της διαφοράς από το δεύτερο συνδυασμό.

Εξάλλου από το Γραφείο Τύπου του Παρίση εστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου:
Πρωτοφανής κοσμοσυρροή για τα δεδομένα του νησιού, σημειώθηκε στην κεντρική ομιλία του Υπ. Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, το βράδυ της Πέμπτης στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολιού.
Από νωρίς πλήθος Κεφαλλονιτών άρχισαν να συγκεντρώνονται στο χώρο της εκδηλώσεις, πολίτες όλων των ηλικιών και όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου. Περισσότερα από 1000 άτομα, κατέκλυσαν τόσο τις σταθερές όσο και τις πτυσσόμενες και τις εξέδρες του γυμναστηρίου.
Λίγο μετά τις 8 μμ. ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Παρίσης ανέβηκε στο βήμα, εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων. Στην δυναμική του ομιλία, ο υποψ. Δήμαρχος ξεδίπλωσε όλους τους άξονες της πολιτικού οράματος για το νησί της Κεφαλονιάς, και ανέλυσε τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη τόσο το Αργοστόλι όσο και οι άλλες περιφέρειες. Δριμεία ήταν η κριτική του κατά των ασφυκτικών τακτικών της κεντρικής κυβέρνησης που εξοντώνουν την επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικογένεια και νεκρώνουν τις τοπικές οικονομίες.
Ο κ. Παρίσης κάλεσε όλους του Κεφαλλονίτες και όλες τις Κεφαλλονίτισσες να κλείσουν τα αυτιά τους στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και των κυβερνητικών υποψηφίων, που θέλουν να προκαταλάβουν την ψήφο τους λέγοντας πως εάν το αποτέλεσμα δεν αρέσει στον κ. Παπανδρέου η χώρα θα οδηγηθεί στην καταστροφή, ενώ εάν του αρέσει τότε η χώρα θα σωθεί! «Την Κυριακή, ψηφίζουμε για το Δήμαρχό μας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Φανερά συγκινημένος από τη μεγάλη τιμή που του έκαναν οι συμπολίτες του και ενώθηκαν σε αυτήν την πρωτοφανή προεκλογική συγκέντρωση, τους ευχαρίστησε με λόγια καρδιάς και τους χαιρέτισε όλους έναν – έναν προσωπικά μετά το πέρας της ομιλίας.
«Η νίκη θα είναι δική μας» τους διαβεβαίωσε. «Όλοι μαζί ενωμένοι , αλλάζουμε σελίδα για μια Ισχυρή Κοινωνία, για μια Ισχυρή Κεφαλονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου