Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΤΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος θα γίνει το νέο “στρατηγείο” του Δήμου, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό. Αυτό είναι το σχέδιο του νέου δημάρχου Κεφαλονιάς Αλ. Παρίση, ο οποίος θέλει να τοποθετήσει το Διοικητήριο του νέου Δήμου στον πάνω όροφο του κτιρίου που πρόσφατα αγοράστηκε από τον Δήμο Αργοστολίου και ως τώρα παραμένει αναξιοποίητο.
Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο κ. Παρίσης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη στο Δήμο Λειβαθούς όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λειβαθούς Θ. Μιχαλάτο, τους αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου.
Ο κ. Μιχαλάτος ζήτησε από το νέο δήμαρχο τη συνεργασία όλων των δυνάμεων για την ανάπτυξη του νέου Δήμου και τόνισε ότι η περιοχή της Λειβαθούς τη δεύτερη Κυριακή έδωσε στο συνδυασμό του Αλ. Παρίση πρωτιά.
Ο Αλ. Παρίσης υπογράμμισε τη φιλία που το συνδέει χρόνια τώρα με τον κ. Μιχαλάτο και επισήμανε πλέον θα γίνει δουλειά συνολική, καθώς οι εκλογές έβαλαν τέλος σε ένα καθεστώς 25 χρόνων.
Τέλος υπογράμμισε ότι έχει ήδη ζητήσει απ' όλους τους Δήμους να του καταθέσουν εγγράφως τα χρέη των επί μέρους Δήμων που απαρτίζουν το νέο Δήμο Κεφαλονιάς, διότι επιθυμεί να γνωρίζει και ο τελευταίος Κεφαλονίτης την οικονομική κατάσταση του Δήμου που παραλαμβάνει.


Η ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ “ΡΕΓΓΙΝΑ”

ΣΤΗΝΟΥΝ “ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ”
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΣΩΤΟΥΣ”


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Βαριές ...παρενέργειες φαίνεται ότι προκαλεί στο “Ρεγγίνα” η βαριά ήττα στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αντί λοιπόν να κοιταχτούν στον καθρέφτη όπως τους ζητάει ο κόσμος, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να στήσουν “ειδικά δικαστήρια” όπου θα δικάσουν και θα καταδικάσουν αυτούς που ξέφυγαν από την κομματική γραμμή και είτε συμμετείχαν, είτε πιστεύουν ότι στήριξαν αντίθετα ψηφοδέλτια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη καλούνται κάποια στελέχη στη Νομαρχιακή Επιτροπή προκειμένου να απολογηθούν για την αντικομματική δράση και στάση τους, ενώ δεν θεωρείται απίθανο να δούμε στο άμεσο μέλλον και διαγραφές προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίσθημα κάποιων “καρεκλοκένταυρων” για απόδοση ευθυνών.
Φυσικά όλα τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αγγίξουν την κοινωνία των νησιών μας που βλέπει απαξιωτικά τέτοιες δράσεις και αντίθετα φαίνεται να ζητά στροφή 360 μοιρών στην πολιτική που ακολουθείται στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα τη “συνταξιοδότηση” κάποιων στελεχών που σ' αυτές τις εκλογές φάνηκαν κορεσμένα και κουρασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου