Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

QUIZ με ΜΠΕΡΙΑΤΟ


-Θα είναι ή όχι υποψήφιος περιφερειάρχης;
-Τι θα κάνουν τα τοπικά στελέχη;

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Σε quiz για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Παρότι την Κυριακή 5-9-2010 από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν οι 12 περιφερειάρχες που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο πίνακας έδειξε για μια ακόμη φορά “ΑΝΑΜΟΝΗ” με την επισήμανση ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης “έχει ακαδημαϊκή καριέρα”.
Ταυτόχρονα, όλοι οι διαπιστευμένοι στο ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφοι, απ' όλα τα μέσα, ανέφεραν ως “σίγουρο” υποψήφιο τον συμπατριώτη μας Ηλία Μπεριάτο.
Θα είναι τελικά ο Ηλίας Μπεριάτος ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια Νησιά;
Πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η υποψηφιότητα στην πολυπληθέστερη Κέρκυρα;
Ποια θα είναι η στάση των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά, το σύνολο των οποίων δεν διατηρεί ουδεμία σχέση με τον Ηλία Μπεριάτο, πολλοί δε εξ αυτών έχουν κάκιστες σχέσεις σε σημείο που πέρυσι να δηλώνουν δημοσίως “μαζέψτε τον”!
Θα δεχθεί ο Ηλίας Μπεριάτος να δώσει μια εκλογική μάχη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια Νησιά που δεν γνωρίζει;
Γιατί άραγε το ΠΑΣΟΚ δεν προετοίμασε την υποψηφιότητά του αλλά τον εμφάνισε ως “ρεζέρβα” της Γκερέκου;
Ο Ηλίας Μπεριάτος είναι ένας λαμπρός επιστήμονας στο πεδίο του περιβάλλοντος. Ποιο όμως είναι το όραμά του και ποιο το πρόγραμμά του για τα Ιόνια Νησιά;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτουν από χθες πολλοί συμπατριώτες μας.
Από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κανένα μέχρι αυτή την ώρα δεν βγήκε ενθέρμως να στηρίξει την υποψηφιότητα Μπεριάτου, σε πολλά δε μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι διάχυτη η εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα Μπεριάτου “δίνει χώρο” στον Μάκη Φόρτε να παλέψει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, αφού έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην Περιφέρεια και στενές πολιτικές και φιλικές σχέσεις με πολλά στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου