Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

“ΚΟΒΕΙ” ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ Ο ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ;


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Μπορεί ο σημερινός νομάρχης Δ. Γεωργάτος να δηλώνει σε όλους τους τόνους όπου και αν βρεθεί ότι έχει “κλειδώσει” τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο που θα δημιουργηθεί επί τον συμπατριώτη μας καθηγητή Ηλ. Μπεριάτο, όμως οι πληροφορίες του “Α” λένε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι.
Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης έρχεται στην Κεφαλονιά με την πρόθεση να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από μηδενική βάση χωρίς να έχει κάνει καμία δέσμευση με κάποια από τα πρόσωπα που εδώ και καιρό προαλείφονται για τις θέσεις του ψηφοδελτίου.
Όσον αφορά τον Δ. Γεωργάτο και την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλ. Μπεριάτος δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση αυτή, καθώς είναι σε όλους γνωστές οι κακές σχέσεις με τον σημερινό νομάρχη, κάτι που κρατάει από πολύ παλιά.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα νέο αλαλούμ στο χώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ καθώς ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση του τέως δημάρχου Αργοστολίου Γ. Φόρτε με το “Ρεγγίνα”, η σύγκρουση Μ. Κοτσιλίνη και Γ. Τσιλιμιδού για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Κεφαλονιάς φαίνεται να ανοίγει ένα νέο “μέτωπο” μεταξύ του υποψηφίου περιφερειάρχη Ηλ. Μπεριάτου και των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ, κάτι που αναμένεται να εντείνει ακόμη περισσότερο την εσωστρέφεια και να κατακερματίσει το ήδη διαιρεμένο “Ρεγγίνα”, καθώς πλέον οι διαφορές μεταξύ των στελεχών του δεν είναι μόνο πολιτικές, αλλά είναι και προσωπικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου