Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΑ “ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ” ΤΟΥ “ΡΕΓΓΙΝΑ” ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ Ο ΦΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΗ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Μια εξέλιξη που θα ανατρέψει ολοκληρωτικά τα δεδομένα, τόσο στο Δήμο Κεφαλονιάς, αλλά κυρίως στο μέτωπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, βρίσκεται προ των πυλών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Α”, ο τέως δήμαρχος Αργοστολίου Γ. Φόρτες αναμένεται εντός των επόμενων 24ωρων να ανακοινώσει την κάθοδό του στην εκλογική μάχη της αιρετής Περιφέρειας, συντασσόμενος με το ψηφοδέλτιο του Κερκυραίου “αντάρτη” του ΠΑΣΟΚ Γ. Καλούδη.
Η εξέλιξη αυτή βάζει φωτιά στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, καθώς η παρουσία του επί 3 τετραετίες δημάρχου Αργοστολίου στο ψηφοδέλτιο του Γ. Καλούδη, ως επικεφαλής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, το ισχυροποιεί στο μέγιστο βαθμό και του δίνει την ώθηση ώστε να βρεθεί στο δεύτερο γύρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως δήμαρχος Αργοστολίου έχει διεισδυτικότητα και μεγάλες συμπάθειες, τόσο στη Ζάκυνθο, όσο και στην Κέρκυρα.
Με δεδομένο ότι ο Γ. Καλούδης είναι Κερκυραίος, δηλαδή προέρχεται από το Νομό που έχει το 55% περίπου του εκλογικού σώματος ολόκληρης της Περιφέρειας, το ότι η υποψηφιότητα Μπεριάτου εμφανίζει τεράστιες αδυναμίες αναγνωρισιμότητας και αποδοχής ακόμη και στην Κεφαλονιά, και επιπροσθέτως το ότι η συμμετοχή Φόρτε συνεπάγεται με τη δημιουργία ισχυρού ψηφοδελτίου και στην Κεφαλονιά καθώς είναι βέβαιο ότι αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ακολουθήσουν τον τέως δήμαρχο Αργοστοίου, η μάχη στην Περιφέρεια γίνεται συγκλονιστική και είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον το ΠΑΣΟΚ να έχει δεύτερο λόγο σε μια εκλογική Περιφέρεια που πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θεωρούσε σχεδόν βέβαιη τη νίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου