Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ “Α” ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΟΧΙ” ΤΗΣ ΝΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού πρωτοσέλιδου ρεπορτάζ του “Α” σχετικό με το “όχι” της δημάρχου Παλικής Ν. Αλεξανδροπούλου στον υποψήφιο δήμαρχο Κεφαλονιάς του ΠΑΣΟΚ Μ. Κοτσιλίνη είχαμε σήμερα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία η δήμαρχος Παλικής μας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντάς μας ότι το έχει ανακοινώσει ήδη εδώ και 5-6 μέρες στον Μ. Κοτσιλίνη, επισημαίνοντας όμως ότι η άρνησή της αυτή οφείλεται αυστηρά σε οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους και όχι σε πολιτικούς, μια θέση που σεβόμαστε και δεχόμαστε, ταυτόχρονα όμως αποτελεί οριστικό “όχι” στον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Μ. Κοτσιλίνη.
Επίσης για το θέμα αυτό η δήμαρχος Παλικής εξέδωσε και γραπτή δήλωση που αναφέρει τα ακόλουθα:
κ. Διευθυντά
Με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ στο οποίο αναφέρονται διάφοροι λόγοι για την μη κάθοδό μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σας δηλώνω ότι πράγματι δεν θα είμαι υποψήφια όχι όμως για τους λόγους τους οποίους αναφέρετε.
Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί, γνωστοί στον κόσμο. Δεν έχουν να κάνουν με το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μάρκου Κοτσιλίνη, τον οποίο τιμώ, στηρίζω, είμαι δίπλα του και θα τον βοηθήσω όπου κι όποτε με χρειαστεί. Στηρίζω τα δύο ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ του Δήμου και της Περιφέρειας διότι και οι δυο υποψήφιοι είναι από τα καλύτερα αυτοδιοικητικά στελέχη που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ.
ΝΟΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ

Ουσιαστικά το “όχι” της Νόπης στον Μ. Κοτσιλίνη αποτελεί το τέταρτο συνεχόμενο πλήγμα για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, μετά από αυτά του Γ. Αρτελάρη, του Βαγγ. Θεοφιλάτου και του Π. Δρακουλόγκωνα και σίγουρα η μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο το αποδυναμώνει στην περιοχή της Παλικής, καθώς είναι γνωστή η δυναμική της κας Αλεξανδροπούλου στην περιοχή και η διεισδυτικότητα της σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου