Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η Σοφία Λουκέρη στη Κεφαλλονιά

Από το kefallonitika.gr

Σειρά συναντήσεων είχε η Σοφία Λουκέρη επισκεπτόμενη τη Κεφαλλονιά το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να παραστεί στη κηδεία της μητέρας του αντιδήμαρχου Κεφαλλονιάς,Νίκου Παπαδάτου.
Η γνωστή ιατρός και στέλεχος της ΝΔ αλλά και εν δυνάμει υποψήφια της ΝΔ στη Κεφαλλονιά Σοφία Λουκέρη που προσπαθούσε σε όλες τις τακτικές της επισκέψεις στη Κεφαλλονιά να περνά απαρατήρητη,αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε ή δεν το επεδίωξε.
Ετσι, προχθες το απόγευμα δείπνησε στο Αργοστόλι σε γνωστό πολιτικό στέκι της πλατείας μαζί με κομματικά στελέχη μεταξύ των οποίων Σπ. Ματιάτο, Αγγ. Κωνσταντάκη,Σ. Σαββαόγλου, Δ.Προβολισιάνο,Σ.Κουνάδη , κα, όπου και παρέμειναν συζητώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Χθες η Σ.Λουκέρη μετά συναντήσεις της με άλλα στελέχη της ΝΔ που πολλά από αυτά εκδήλωσαν την επιθυμία να αποτελέσει η γνωστή συμπατριώτισά μας ιατρός τη κεντρική υποψήφια της ΝΔ στη Κεφαλλονιά, παρακολού θησε τη θεατρική παράσταση στο δημοτικό μας θέατρο και δείπνησε με προσωπικούς και πολιτικούς της φίλους.
Η ίδια δεν κρύβει τη βεβαιότητά της πως θα είναι υποψήφια αφού πολλοί ισχυρίζονται πως φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων σε πολλές και με διαφορετικούς συνομιλητές συζητήσεις πως :
“Ο πρόεδρος με τιμά με την εκτίμησή του και θα είμαι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε κομματική αποστολή και υποψηφιότητα, αποφασίσει να μου αναθέσει.Είμαι στέλεχος της ΝΔ με κομματική συνείδηση, συνέπεια και σεβασμό τόσο στις κομματικές επιταγές όσο και στη κομματική νομιμότητα,στη κομματική ιστορία και στα πρόσωπα που τη διαμόρφωσαν.Προέρχομαι από κομμάτι της κομματικής και λαϊκογενούς βάσης και αυτό το κόσμο θα ήθελα να υπηρετήσω,με συνέπεια,συνέπεια, που πολλές φορές εκλείπει στις μέρες μας».
Ασφαλείς πάντως πληροφορίες επιμένουν ότι πλέον η Σοφία Λουκέρη είναι το χαρτί που θα παίξει ο Αντώνης Σαμαράς στο νησί μας αφού η νεαρή οδοντίατρος,διαθέτει και κομματική ιστορία και ως εκ τούτου εμπειρία,είναι δε καθαρή Κεφαλλονίτισα, με εντυπωσιακή αποδοχή από τη τοπική κοινωνία όπου κι αν εμφανίζεται , με πολιτικό λόγο,χαρισματική εμφάνιση και νεαρή ηλικία μακρυά από δεινοσαυρικές ηλικίες που ξυπνούν αρνητικούς συνειρμούς.
Εμείς ευχόμαστε το καλύτερο για την Κεφαλλονιά μας τόσο στη συμπατριώτισάμας κα Λουκέρη όσο και σε όποια άλλη προσωπικότητα αποφασίσει να αφήσει την ασφάλεια της αποχής από τα κοινά του νησιού και της ακαδημαϊκής κριτικήςκαι ριχθεί στη τοπική πολιτική κονίστρα ιδιαίτερα αν, εκτός από την επιστημονική καταξίωση και τη γνωστοποιημένη αγάπη για το νησί μας διαθέτει επί πλέον και απόθεμα ισχυρής πολιτικής εμπειρίας όπως έχει επιδείξει και αποδείξει η εν λόγω συμπατριώτισά μας !…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου