Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011


Νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκλέχθηκε προχθές παμψηφεί ο λογιστής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Συνδυασμό της πλειοψηφίας κ. Παναγής Μαγουλάς, ο οποίος αντικατεστησε τον κ. Σπύρο Βαλλιανάτο, που είχε ήδη παραιτηθεί.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε, επίσης παμψηφεί (74 ψήφοι), ο επιχειρηματίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό της πλειοψηφίας κ. Αγγελος Ανδρεάτος, ενώ «μπήκαν» στο Δ. Συμβούλιο της Εταιρείας δύο νέα μέλη από την πλευρά της Νομαρχίας, οι κ.κ. Γιάννης Γάσπαρης και Παναγής Καρούσος.

Στο Δ.Σ. παρέμειναν οι κ.κ. Μάκης Σπαθής (EBEKI), ο Δημήτρης Προβολισιάνος (Συνεταιρισμός Ρομπόλας) και ο Ανδρέας Ζαπάντης (TEΔK-KI), όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής, που συγκαλέσθηκε πρόσφατα για να ορίσει τον διορισμό και τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

  • Να σημειωθεί ότι ο κ. Παναγής Μαγουλάς είχε διατελέσει πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιχείρησης του τ. Δήμου Λειβαθούς επί δημαρχίας του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Δ.Δ.-


Tι λέει η Aναπτυξιακή


Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 στα γραφεία της "Αναπτυξιακής Κεφαλονιάς & Ιθάκης Αναπτυξιακή Α.Ε. OΤΑ’’ πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, που προήλθε μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και η σύνθεσή του είναι η εξής:

1. Μαγουλάς Παναγής, Πρόεδρος του Δ.Σ., εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

2. Ανδρεάτος Άγγελος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

3. Γασπαρής Ιωάννης, Μέλος του Δ.Σ., εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

4. Kαρούσος Παναγής, Μέλος του Δ.Σ., εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

5. Ζαπάντης Ανδρέας, Μέλος του Δ.Σ., εκπρόσωπος της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

6. Προβολισιάνος Δημήτριος, Μέλος του Δ.Σ., εκπρόσωπος του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλονιάς.

7. Σπαθής Γεράσιμος, Μέλος του Δ.Σ., εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

O απερχόμενος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Σπύρος Βαλλιανάτος αφού ευχαρίστησε όλα τα Μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία, τόνισε την συμβολή της

Αναπτυξιακής Εταιρείας στη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, μέσω της διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Εταιρεία σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μπορεί και στο μέλλον να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις που επιβάλουν τη δημιουργία νέων ποιοτικών και βιώσιμων επενδύσεων.

Τέλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο τους.

Άλλα θέματα για τα οποία έλαβε αποφάσεις το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

  • Η έγκριση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης για ανάθεση τμήματος του Προγράμματος MED – SCORE.
  • O ορισμός Μελών Oμάδας Διοίκησης Έργου (OΔΕ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Γραφείο Τύπου Α.Ν.Ε.Κ.Ι. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. OΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου