Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011


Τελεία... και Παύλος στη Ν.Δ. , ο Σαμαράς θεωρεί δεδομένη την υποψηφιότητα Παπαδάτου

Καμία δύναμη δεν είναι πλέον ικανή να ανατρέψει την συμμετοχή του επιχειρηματία της επικοινωνίας κ. Παύλου Παπαδάτου στις προσεχείς εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, εκτός κι’ αν το θελήσει ο ίδιος ο κ. Παπαδάτος!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, θεωρεί δεδομένη την συμμετοχή του κ. Παπαδάτου στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του νομού μας και αυτό το έχει διαμηνύσει και στους στενούς συνεργάτες του.

Στην καλή εξέλιξη της όλης υπόθεσης για τον κ. Παπαδάτο συνέβαλε και η νέα επιτυχημένη σύναξη που έγινε το Σάββατο στα Διλινάτα, στην οποία πήραν μέρος πάνω από 100 άτομα.

Η παρέμβαση που έκανε ο πρόεδρος της νοδε κ. Βαγγέλης Λουκέρης κατά την πρόσφατη σύσκεψη των προέδρων των νοδε για «αυτοχρίσματα», είχε απλώς τυπικό χαρακτήρα για τους εν Αθήναις επιτελείς της Ν.Δ., ώστε να φαίνεται ότι το κόμμα λειτουργεί καταστατικά. Αλλωστε το «οκέιϊ» για την υποψηφιότητα Παπαδάτου, έχει δώσει και ο πολιτικός κυρίαρχος, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης.

Oσον αφορά τις υπόλοιπες παρεμβάσεις του κ. Λουκέρη:

1ον) Κατήγγειλε την πολύ άσχημη σχέση της νοδε με τον περιφερειάρχη Ιονίου κ. Σπύρο Σπύρου, τονίζοντας ότι ο κ. Σπύρου μετά την εκλογή του αγνοεί ποιός τον εξέλεξε στη θέση που είναι σήμερα, ενώ οι επιλογές του σε κάποια πρόσωπα είναι άστοχες.

2ον) Τόνισε ότι η νοδε είναι έτοιμη για την εκλογική μάχη και ότι πρέπει να δοθεί και μάχη για την ανατροπή των επιταγών της Τρόϊκας και του Μνημονίου. Και

3ον) Κάλεσε τον κ. Σαμαρά να συμπεριλάβει στις περιοδείες του και την Κεφαλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου