Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΕ
ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ!

Όπως είχε υποσχεθεί από το ξεκίνημα της δημοτικής του θητείας και αμέσως μόλις οι υπηρεσίες και οι ορκωτοί λογιστές ολκλήρωσαν την απογραφή, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη στις 7:30 το απόγευμα στο Δημαρχείο στο Αργοστόλι, το χρέος αλλά και το χάος που παρέλαβε την 1/1/2011.
Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όλοι οι πολίτες θέλουν να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συνέβαινε τα τελευταία 20 χρόνια στους Δήμους του Νομού.
Όλοι περιμένουν από τον Αλ. Παρίση να μιλήσει ανοικτά για όλους και για όλα, ενώ οι πληροφορίες του “Α” κάνουν λόγο για χρέος που υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Για το θέμα αυτό το γραφείο τύπου του Δήμου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης σας προσκαλεί στην πρώτη συνέντευξη της Δημαρχιακής του θητείας που θα παραχωρήσει την Τρίτη 5/4/2011 και ώρα 7:30μ.μ. στα Μ.Μ.Ε. του Νησιού μας, στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Το θέμα της συνέντευξης είναι το “παρόν και το μέλλον του Δήμου Κεφαλλονιάς.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Συνεχίζει παρά τις αντιδράσεις ο Παύλος Παπαδάτος

Από το e-kefalonia.net

Με τη παρουσία πολλών «πρωτοκλασάτων» στελεχών της τοπικής ΝΔ ο οικονομολόγος Παύλος Παπαδάτος, συνέχισε τα… «γεύματα» αυτή τη φορά στα Διλινάτα. Παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί στη ΝΟΔΕ και στο πρόεδρο της, Βαγγέλη Λουκέρη, ο Παύλος διοργάνωσε άλλη μια σύναξη αυτή τη φορά με τη παρουσία πολλών στελεχών από τη τοπική ΝΔ.
Σε μια άκρως πολιτικοοικονομική ομιλία ο Παπαδάτος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την οικονομική κρίση να μαστίζει τις χαμηλότερες τάξεις και τα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι είμαστε κοντά σε μια ελεγχόμενη πτώχευση «δεν γνωρίζουν τι κάνουν, είναι λογικό επομένως να μην έχει προκοπή αυτή η χώρα». Επίσης, αναφέρθηκε στο μνημόνιο και παρατήρησε πως «είναι αλήθεια πως το μνημόνιο αυτό μας οδηγεί στην ελεγχόμενη πτώχευση».
Στο τέλος της ομιλίας του δεν παρέλειψε να στηρίξει τον Αλέξανδρο Παρίση αλλά και να τονίσει τα χρέη που κληρονόμησε, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει προοπτική ανάπτυξης αφού η Κεφαλονιά είναι από τα ελάχιστα νησιά που συνδυάζουν μοναδικά αξιοθέατα, αλλά και πολιτιστική και εκκλησιαστική κληρονομιά. «Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν τρόποι να αξιοποιηθούν όλα αυτά», συμπλήρωσε.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί και επανέλαβε πως επιθυμία του είναι πάνω από όλα να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους και να δημιουργεί κοινωνικές επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου