Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

AΛΛAZEI TA ΔEΔOMENA

Νέα δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής κ. Παύλος Παπαδάτος, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο “Oδυσσεύς” στον Πόρο και σε συνέχεια των επιτυχημένων συγκεντρώσεων της Σάμης και των Διλινάτων.

Κατά τη συγκέντρωση, που επιμελήθηκε ο τ. αντιδήμαρχος Σάμης και δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Φιοραβάντες και στην οποία παραβρέθηκαν γύρω στα 60 άτομα, ο κ. Παπαδάτος αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία του, στο βιβλίο του “Κεφαλονιά και Ιθάκη, το προσωπικό μου ταξίδι”, αλλά και στο συνεχές ενδιαφέρον του για τα νησιά μας.

Ακολούθως ο κ. Παπαδάτος τόνισε ότι “ο ρόλος του βουλευτή δεν είναι μόνο να κόβει πίτες και να κάνει μικρορουσφέτια. Αυτά τα κάνει κάποιος και χωρίς να είναι βουλευτής. Σκοπός του βουλευτή, πέραν των νομοθετικών του καθηκόντων, είναι να συνεργαστεί με τον Δήμο την Περιφέρεια και την κεντρική Κυβέρνηση, ώστε να αναπτυχτεί ένα MASTER PLAN ανάπτυξης των νησιών μας. Oι τέσσερεις χιλιάδες άνεργοι των νησιών μας δεν μπορούν να βρουν δουλειά με ρουσφέτια. Τελεία και παύλα. O τουρισμός δεν αναπτύσσεται με ρουσφέτια, αλλά μόνο με προγράμματα. Εχουμε δύο νησιά με απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα και υπάρχει ανάγκη άμεσης εκπόνησης ενός τέτοιου προγράμματος".

Τον κ. Παπαδάτο καλοσώρισε ο αντιδήμαρχος Oικονομικών κ. Μίμης Πυλαρινός, ο οποίος μίλησε για “έναν άξιο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα νησιά μας, αναβαθμίζοντάς τα”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Κουνάδης, ο τ. πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Καμπίτσης, ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. Ελειού-Πρόννων κ. Θεόφραστος Αγγούριας, καθώς και οι κ.κ. Ανδρέας Πετράτος, Διονύσης Ανδρεόλας, Βάσω Μιχαλάτου, Γαβρίλης Καβαλιεράτος, Λουκάς Παπαλεξάτος, Σπυρογεράσιμος Κουστουμπάρδης, Ιάκωβος Παπαδάτος, Ευάγγελος Μαράτος, Παύλος Μεταξάς, Βαγγέλης Γρουζής, Μιχάλης Βιτώρος, Γιώργος Μηλιαρέσης, Δημήτρης Πάλλας, Βασίλης Κοκκόσης, Γεράσιμος Κοκκόσης, Στέφανος Μπάλλας, Σωτήρης Καμπίτσης, κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου