Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Κραυγή αγωνίας από τον Δήμο Κεφαλονιάς. 

 από http://kefalonianews.gr

Κραυγή αγωνίας από τον Δήμο    Κεφαλονιάς.

Θα συμφωνήσω με τον αντιδήμαρχο Διον. Λυκούδη για την μεγάλη σημαντική συνέντευξη που παραχώρησε σε μια κρίσιμη καμπή, όπως είπε, του Δήμου, σε σχέση με τα ζητήματα που αφορούν το νησί μας, τα έργα, τα οικονομικά κλπ. Δεν θα συμφωνήσω όμως μαζί του την χρονική στιγμή που έγινε η συνέντευξη, θα έπρεπε κατά τη δική μου άποψη να γίνονταν πολλούς μήνες πριν, όταν κατάλαβαν ότι ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης τους ….κορόιδευε.
Όπως είπε ο Διον. Λυκούδης δεν θα ακουστούν ευχάριστα νέα,  δυσάρεστα θα ακουστούν για έργα που δεν πραγματοποιούνται. Ο αντιδήμαρχος έριξε το βάρος στην Παλική που χτυπήθηκε περισσότερο για τους σεισμούς. Όπως ανακοίνωσε μαύρα τα μαντάτα για το λιμάνι του Ληξουριού, διακόπηκαν οι εργασίες, με την δικαιολογία από τον εργολάβο ότι στο λιμάνι υπάρχουν εκρηκτικά .
Τα έργα στην Πλατεία Αργοστολίου και σε διάφορα μέρη της πόλης δεν πρόκειται τουλάχιστον σύντομα να ολοκληρωθούν. Στο Γηροκομείο σταμάτησαν οι εργασίες διότι ο εργολάβος δεν πληρώνεται.
Σε πολλά ενδιαφέροντα αναφέρθηκε ο κ. Λυκούδης και σας συνιστούμε να την ακούσετε τη συνέντευξη. . Είναι άκρως ενδιαφέρουσα για το μέλλον της Κεφαλονιάς και έργα που ….δεν πρόκειται να γίνουν. Ο κ. Λυκούδης προτείνει μια κοινή σύσκεψη Βουλευτή, Περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη,  Δήμαρχο και αρμόδιους για να αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν γι αυτή την αδιαφορία της πολιτείας. Tα 42 εκατομ. ευρώ που είναι για την ανασυγκρότηση του νησιού δεν τα βλέπει να’ρχονται. Τέλειωσε ως εξής: Είναι αδήριτη ανάγκη  να συγκροτηθεί για να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.

Ακούστε εδώ: ΔΙΟΝ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου