Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017


  kefaloniapress.gr

Oι πυροσβέστες που ήρθαν στην Κεφαλονιά καταγγέλουν ότι τους κατέβασαν στο Πόρο απο το φέρυ της επιστροφής!!!Δημοσιευτηκε αργα το απόγευμα μια απίστευτη καταγγελία απο το Συνδικαλιστικό όργανο των Συμβασιούχων Πυροσβεστών σε βάρος της ακτοπλοϊκής εταιρίας kefalonian lines. Tα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε “ντροπή” και το θέμα έχει πάρει φωτιά.  Το  ΝΗΣΟΣ Κεφαλονιά -σύμφωνα με την καταγγελία- αρνήθηκε να μεταφέρει στη Κυλλήνη τους Πυροσβέστες που είχαν έρθει το πρωί με την ΙΟΝΙΑΝ GROUP για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς στα Σιμωτάτα γιατι δεν έχει σύμβαση με τη Πυροσβεστική. Δηλαδή θα τους πάρουμε και λεφτά απο πάνω? Ηρθαν να μας βοηθήσουν και θα πληρώσουν? Ευχόμαστε να είναι κάποιο λάθος και σύντομα η εταιρία με δελτίο τύπου να ενημερώσει τι συνέβηκε.
Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζητά με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, προκειμένου να μπορέσουν να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο νησί και αποδεσμεύτηκαν, αλλά είναι αποκλεισμένοι στο λιμάνι, καθώς δεν τους επετράπη να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής.
Όπως καταγγέλλει η ΠΟΠΥΣΥΠ στην επιστολή της ” μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους, που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά και αποδεσμεύτηκαν, ότι οι ίδιοι πηγαίνοντας στο λιμάνι, για να φύγουν από την νήσο της Κεφαλονιάς, η εταιρεία kefalinia line με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντας τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται”.
“Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ – τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν”, καταλήγει η επιστολή.
Ολόκληρη η επιστολή της Ομοσπονδίας όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της οργάνωσης είναι η ακόλουθη:
http://www.kefaloniapress.gr/wp-content/uploads/2017/08/Screenshot_5-9.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου