Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017


kefaloniapress.gr

Η επεισοδιακή ραδιοφωνική εκπομπή με Γ. Τζωρτζάτο και Δήμαρχο στον COSMOS 96,5

Μας το ζητήσατε και αναμεταδίδουμε με την έγκριση του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοϊζου. Τον ευχαριστούμε θερμά..
Στις 3 Αυγούστου στην εξαιρετικά δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή “Στα υπόγεια είναι η θέα”,  του Δημήτρη Αλοϊζου στον τοπικό ραδιοσταθμό COSMOS 96,5 , το ραδιοφωνικό κοινό «απόλαυσε» , τη συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου..
Ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος επανέλαβε τις καταγγελίες του περί κακοδιαχείρισης στο Δήμο Κεφαλονιάς με αιχμή του δόρατος τα χρέη της εταιρίας kefalonian lines στο Λιμενικό Ταμείο και την κατάσταση στις παραλίες μετά τον τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών..
Η έκπληξη της εκπομπής ήταν η για πρώτη φορά τηλεφωνική παρέμβαση του Δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση στο σταθμό για να απαντήσει στο πρώην στέλεχος της παράταξής του..
Λόγω της επικαιρότητας του θέματος, διαβάστε την απάντηση του Δήμαρχου για την κατάσταση στο Μύρτο και στις άλλες δημοτικές παραλίες. Αργότερα θα έχουμε περισσότερα σημεία σε απομαγνητοφώνηση..
Η παρέμβαση του κ. Δήμαρχου αρχίζει στα 1:23:35 λεπτά..
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ : Μία παρέμβαση τελευταία θα κάνω για να του το θυμίσετε θα σας παρακαλέσω θερμώς. Οταν ήταν βουλευτής εβγήκε το προεδρικό διάταγμα με υπουργό τον κ. Καλογιάννη για τον Μύρτο. Και να μην τα φορτώνει στον κάθε Σύριζα και η προσφυγή που έγινε στο συμβούλιο της Επικρατείας, εκείνος που έχει έννομο κέρδος κάνει την προσφυγή και αν δεν μπορεί να στηρίξει την οποιανδήποτε προσφυγή την αποσύρει και δεν την αφήνει να εκδικαστεί για να ισχυροποιηθεί ο νόμος, να του πείτε αυτό.
ΑΛΟΙΖΟΣ: Πιστεύω θα σας δώσει την απάντηση από το τηλέφωνο.
 ΑΛΟΙΖΟΣ προς Δήμαρχο: Νομίζω ότι ακούσατε την τελευταία του τοποθέτηση  όσον αφορά το θέμα του Μύρτου.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ο Μύρτος κ. Αλοϊζο μου, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Υπάρχει ένα προεδρικό διάταγμα, το οποίο δεν  συμφωνώ και το είχα πεί και το  ΄10, το ότι λόγω των νυχτερίδων, επήγανε και κάνανε, περάσανε προεδρικό διάταγμα και είναι τα χάλια που έχει φτάσει ο Μύρτος,  το πρωτο τουριστικό θέρετρο που έχουμε στην Κεφαλονιά, και ένα  για να τουμπάρεις και να αλλάξεις ένα προεδρικό διάταγμα θέλει πολλά χρόνια. Οι περιβαντολογικές, τα τοπογραφικά και όλα αυτά τα σχέδια που πρέπει αυτό, απαιτούν χρόνια και ταλαιπωρία και θα δούμε τι θα κάνουμε. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι ως Δήμαρχος της Κεφαλονιάς έκανα ότι μπόρεσα.
ΑΛΟΙΖΟΣ:  Επειδή έχω εγώ μια απορία πάνω σε αυτό το θέμα, έχω δεί διάφορα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι κακώς έχετε δεχθεί ότι ο Μύρτος , η περιοχή δηλαδή την αοποίαν απαγορεύει το συμβούλιο της Επικρατείας, δεν έχει καμία σχέση με τον χ΄ρο που βρίσκονται οι νυχτερίδες. Αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος γιατί και ο κόσμος είναι μπερδεμένος
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Το προεδρικό διάταγμα που βγάλανε το έχετε δεί κ. Αλοίζο;
ΑΛΟΙΖΟΣ: Ναι έχω δεί αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Μπράβο. Λοιπόν σήμερα, εδώ έχουμε κάνει η Κεφαλονιά είναι ένας τουριστικός προορισμός ανερχόμενος και έχει ανάγκη από κλίνες. Εχουμε κάνει την Κεφαλονιά όλη  Natura. Από την Αγία Ευφημία μέχρι την Σάμη Νatura. Ηλθαν οι Αμερικάνοι να φτιάξουν ένα ξενοδοχείο 400 κλίνες και  δεν μπορούνε. Πρέπει  να αλλάξουνε πολλά πράγματα, αυτά όμως δεν τα έκανε ο δήμαρχος της Κεφαλονιάς
ΑΛΟΙΖΟΣ: Δηλαδή δεν ισχύει αυτό που λένε ότι επιτρέπεται εάν γίνει ανάλογα με το περιβάλλον, δηλαδή αντάξιο ας πούμε του Μακρύ  Γιαλού μία παραλία.
                                           Η δημοτικη παραλία Πλατύς Γιαλός, σήμερα 9 Αυγούστου 2017
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ο Μακρύς Γιαλός κύριε, όπως λέγανε και για τον Πλατύ Γιαλό, παλεύω από πρίν λήξει  ακόμα, το χρησιδάνειο που ήταν 30 χρόνια. Δυστυχώς το ΤΑΙΠΕΔ δεν μας το έδωσε. Μου ζητάγανε 60.000 γιατί ;  Ολος ο Πλατύς Γιαλός τον περάσαμε και ανήκει στον Δήμο της Κεφαλονιάς. Σήμερα  η ΕΤΑΔ τα αστικά ακίνητα, μας ζητάγανε 60.000, από 60 πέσαμε  στα 25, τους λεω εδω και ενάμισυ μήνα, να στείλετε τα χαρτιά και τα στείλανε προχθές. Γιατί έχει μάθει ο Αργοστολιώτης ιδίως να πάει στον Πλατύ Γιαλό, που έχει μια ιστορία. Τώρα τι λέει ο κάθε Τζωρτζάτος δεν με αφορά, δεν ήθελα να βγώ, διότι του δίνεις τιμή το να βγαίνεις να απαντάς στις αρλούμπες που λέει ο κ. Τζωρτζάτος.
Καλή ακρόαση…(από τα 40λεπτά και μετά η συζήτηση)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου