Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Φοβερές καταγγελίες έκανε χθες ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Τζωρτζάτος για τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον αναπληρωτή του κ. Διονύση Λυκούδη, τονίζοντας ότι λίγο πριν τη διαγραφή του τον φώναξαν και του πρότειναν τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για να του κλείσουν το στόμα αλλά αυτός δεν δέχθηκε!
Στην εισήγησή του ο κ. Τζωρτζάτος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήρθα στην Κεφαλονιά για να υπηρετήσω την αξιοκρατία και τη χρηστή διοίκηση, γιατί είμαι καθαρός και όχι κατευθυνόμενος».
Και πρόσθεσε:
«Έχω προσωπικότητα, δεν είμαι πρόβατο για ψηφίζω ό,τι μου σερβίρει ο αναπληρωτής δημάρχου».
Ο κ. Τζωρτζάτος μίλησε με ονόματα, καταγγέλοντας παρανομίες, ενώ αναφερόμενος στις ναυτιλιακές εταιρείες είπε ότι η Kefalonian Lines δεν κατέβαλε στο επιβαλόμενα χρονικά περιθώρια τα λιμενικά τέλη, σε αντίθεση με την Ionian Group που ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της.
Ο κ. Τζωρτζάτος αφού είπε ότι ο δήμαρχος είναι ανύπαρκτος, κλεισμένος σε ένα γυάλινο πύργο και πάει σε όποιο χωριό τον καλούν για τραπέζι, κάλεσε τις «υγιείς» δυνάμεις του τόπου, σε συστράτωση για την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να διεκδικήσει τη Δημαρχία.
  • Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ της ρεπόρτερ μας Μαρίας Κουλουμπής.

Τι λέει ο Δήμος για την συνέντευξη του Γ. Τζωρτζάτου


Από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλονιάς ανακοινώθηκαν τα εξής:
Σε σχέση με το συκοφαντικό παραλήρημα του διαγραφέντος με ομόφωνη απόφαση από την παράταξη της πλειοψηφίας Γιώργου Τζωρτζάτου σημειώνουμε τα εξής:
Όλα όσα ισχυρίστηκε είναι γνωστά και αναμασημένα αντιπολιτευτικά ψευτοεπιχειρήματα με τα οποία η Δημοτική Αρχή γελάει.
Ουδέν πόρισμα εις βάρος της Δημοτικής Αρχής Κεφαλονιάς υπάρχει από οποιοδήποτε ελεγκτικό μηχανισμό, οπότε οι απόψεις του «Ηρακλή Πουαρώ» Τζωρτζάτου ανήκουν στην σφαίρα των επιθεωρησιακών παραστάσεων.
Τονίζουμε απλά ότι όσο ο κ. Τζωρτζάτος κατείχε το θώκο του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου «τα έβλεπε όλα καλά», τώρα που εκδιώχθηκε από τη Δημοτική Αρχή, «τα βλέπει όλα στραβά».
Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει καθώς η Δημοτική Αρχή δεν ασχολείται με «πικραμένους» και «πονεμένους» αλλά προχωράει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την Κεφαλονιά έχοντας απαλλαχθεί από πολιτικά «βαρίδια»
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου