Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ψεκάστε ψηφίστε, τελειώσατε!!!! 

από http://kefalonianews.gr

Ψεκάστε ψηφίστε, τελειώσατε!!!!
Η μεγαλύτερη τιμωρία για τη δημοτική αρχή είναι να ψηφίζει θέματα χωρίς την αντιπολίτευση. Μπορεί μέσα σε λίγα ….δευτερόλεπτα να εγκρίνετε και να ψηφίζεται ένα θέμα όμως η νομιμότητα της πράξης αυτή ελέγχεται πολιτικά, ελέγχεται για την δημοκρατικότητα της.
Όταν μια δημοτική αρχή θεωρεί ότι η αντιπολίτευση με τον τρόπο που λειτουργεί χειραγωγεί την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, μπλοκάρει τις αποφάσεις με την φλυαρία της, δεν θέλει, όπως είπε ο Δήμαρχος, να λειτουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, τότε έχουμε ξεφύγει τελείως, τότε πράγματι έχουμε μπροστά μας έναν εκφυλισμένο εκφασισμό της δημοτικής αρχής, παρασύροντας χωρίς να το θέλει και όσους την ψήφισαν.
Διότι, συνεχίζουν να επαίρονται για τη νίκη τους, το παραλήρημα του Δημάρχου εγώ θα  «κάτσω»  άλλα δεκαπέντε χρόνια, θα με ανεχτείτε, κερδίσαμε και μη μιλάτε να το αναγνωρίσετε, κι όλα αυτά που χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο με διαταραγμένη την πολιτική του σκέψη.
Για πρώτη φορά η αντιπολίτευση σύσσωμη έδωσε ένα μήνυμα προς την δημοτική αρχή. Χθες μπορεί να ακούσαμε πολλά από την αντιπολίτευση που δεν θα συμφωνήσουμε, ωστόσο η πλειοψηφία φέρθηκε πάλι με το γνωστό της τρόπο, γέλια και ειρωνεία. Την ώρα που αποχωρούσε η μειοψηφία, κάποιος φώναξε «έχει ποδόσφαιρο τώρα, πάτε να το παρακολουθήσετε» κ.ά μειωτικά.
Έχουν την εντύπωση ότι το ρολόι θα λύσει το πρόβλημα των ομιλιών, έχουν την εντύπωση ότι θα λυθεί το πρόβλημα της πολυλογίας. Χθες πολλοί ομιλητές έγραψαν το ρολόι στα παλιά τους τα παπούτσια. Άσε που δημιούργησε σκάνδαλο με το ποσό που διατέθηκε για την αγορά του. 500 ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα.
Τέλος, υπήρχαν σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που ήθελαν να μας πείσουν ότι δεν μιλούν οι σύμβουλοι (της πλειοψηφίας) διότι θέλουν να διευκολύνουν στην ψήφιση των θεμάτων, δηλαδή να τελειώνει η συνεδρίαση νωρίτερα. Αν αυτό δεν λέγεται πολιτική… καφρίλα, πως θα μπορέσουμε να το αποκαλέσουμε. Δεν θέλουν «απόψεις» δεν θέλουν την άλλη «άποψη» δεν θέλουν τολμηρές προτάσεις για τη λειτουργία του Δήμου.
Του δόθηκε άλλη μια φορά του Δημάρχου η ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι δήμαρχος όλων των Κεφαλλήνων, αλλά κι αυτή τη φορά  απεμπόλησε την ευκαιρία.
roloidimos44 004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου