Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δήμαρχε, «εδώ και τώρα» διώξε τον υπεύθυνο της απάντησης προς τον Σταύρο Τραυλό.

Δήμαρχε, «εδώ και τώρα» διώξε τον  υπεύθυνο της απάντησης προς τον Σταύρο Τραυλό.
Η συμπεριφορά του πρώην υφυπουργού Γ. Στύλιου καυτηριάστηκε απ’ όλους, ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα, μόνο η Σ.  Βούλτεψη δεν είδε ….τίποτα, η ανεκδιήγητη. Κι έτσι ο Σαμαράς τον έδιωξε.
Η δικιά μας περίπτωση με την απαράδεκτη απάντηση του δήμου προς τον πρόεδρο του ΤΕΕ εδώ στην Κεφαλονιά, Σταύρου Τραυλού, ανοίγει επιτέλους το «κεφάλαιο» – όπως θέλετε πέστε το – των απαντήσεων του δήμου σε ερωτήματα που θέτουν πολίτες του τόπου αυτού, αιρετοί και δημοσιογράφοι. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το πώς αντιμετωπίζει το λεγόμενο «γραφείο τύπου» του δήμου, κάθε έναν από μας ανάλογα που ανήκει και με τι ….ποσοστά κάνει αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή.
Είσαι τυχερός αγαπητέ Σταύρο που ευτυχώς είσαι του ίδιου κόμματος που ανήκουν οι εγκέφαλοι του δήμου, ειδάλλως θα σε φόρτωναν με την ….κόκκινη πλατεία, τον Στάλιν και το Σιδηρούν Παραπέτασμα. Τι σας είπε ο άνθρωπος, σταματήστε τα σαλιαρίσματα με τον Χρυσοχοΐδη, δικό σας άνθρωπος είναι.
Πέρα από το χιούμορ, θα πρέπει ο Δήμαρχος με «Δ» κεφαλαίο γιατί ακόμα θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι είναι, θα πρέπει να βάλει μια τάξη, μάλλον να επιβάλει κάποια σοβαρότητα στο «Γραφείο Τύπου» (με κεφαλαία), διότι αυτά δεν γίνονται πια ούτε στην Ουγκάντα.
Αν θέλει η δημοτική αρχή να παίρνουμε σοβαρά όσα ο Διον. Λυκούδης δηλώνει στις ομιλίες του, ή ο Δήμαρχος σαν πρόεδρος της ΔΕΠ ΙΝ μιλάει προς τα μέλη της θα πρέπει πρώτα να οργανώσουν το «γραφείο τύπου» του Δήμου. Γιατί  θα γίνουμε περίγελως, (αν δεν έχουμε γίνει) σε όλο το Ιόνιο.
Δήμαρχε «εδώ και  τώρα» διώξε  - έτσι ακριβώς μ’ αυτή τη λέξη – τον υπεύθυνο της απάντησης προς τον Σταύρο Τραυλό.
Κουίζ: Τι διαφορά έχει ο αποπεμφθείς πρώην υφ. Γ. Στύλιο με αυτόν που συνέταξε την απάντηση;  
Σπ. Αλεβιζόπουλος
ΥΓ: Σκέφτομαι την απάντηση που θα μου προετοιμάσουν, ανατριχιάζω!!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου