Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Α/Δ Τουρισμού: Ξεκινάει νέα καριέρα ως δάσκαλος μαθημάτων "παραπληροφόρησης"...!!!

από http://kefaloniapress.gr/

http://blogs.sch.gr/gymefkar/files/2014/09/10bts2pdd-33.png

"Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις" αναφέρει μία ελληνική παροιμία και φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα για την περίπτωση του ανερχόμενου "Τεν Τεν" ή αλλιώς "έγκριτου" περιπλανώμενου Α/Δ Τουρισμού...!!!
Την ώρα που εν λόγω κύριος χαρακτηρίζει όλους εκείνους που εκφέρουν αντίθετες απόψεις και αντιβαίνουν στις αντιλήψεις της "επιτυχημένης" πολιτικής του ως δημιουργούς "παραπληροφόρησης" και "κιτρινισμού" την ίδια στιγμή ο ίδιος διαπράττει με τον πιο ωμό τρόπο το έγκλημα της "παραπληρόφορησης" στην απελπισμένη προσπάθεια του να μας πείσει ότι οι προσωπικές του βόλτες στα Harvey Nichols στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού στις οποίες μεταβαίνει με χρήματα του φορολογούμενου πολίτη είναι ο συντελεστής της όποιας τουριστικής ανάπτυξης.
Σε χθεσινές του δηλώσεις με κοινό "υποχείρια δημοσιογραφίσκων" τόσο παλαιάς όσο και νέας κοπής που ο καθένας έχει αναλάβει το ρόλο του "μουγκοθόδωρα" και του επικροτητή μιας κατά φαντασία "αποτελεσματικής" πολιτικής ανέφερε το εξής:" Στις 200.000 αφίξεις από πτήσεις τσάρτερ τη φετινή χρονιά θα πρέπει να προσθέσουμε και 200.000 τουρίστες από την κρουαζιέρα...."
Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμα δημιούργημα της επιχείρησης "παραπληροφόρησης" που έχει ιδρύσει και διευθύνει ο Α/Δ Τουρισμού καθώς παράλληλα με την καριέρα του ως πρεσβευτής του "βλαχομπαρόκ" στο εξωτερικό έχει αναλάβει και καθήκοντα δασκάλου με αντικειμένο την επιστήμη της "παραπληροφόρησης" που έχει διδαχθεί από τους ανωτέρους του.
Το 2013 που ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς αφίξεων στο χώρο της κρουαζιέρας στο νησί μας είχαμε με βάση τα επίσημα στοιχεία την Ένωσης Λιμένων Ελλάδος 135.659 τουρίστες κάτι που ανέφερε και η παρούσα δημοτική αρχή στο προεκλογικό της πρόγραμμα...!!!
Πως γίνεται λοιπόν το 2014 που δυστυχώς στο νησί μας έχουν μέχρι τώρα αφιχθεί πολύ λιγότερα κρουαζιερόπλοια από την προηγούμενη χρονιά να έχουμε τα νούμερα αφίξεων που αναφέρει ο Α/Δ Τουρισμού...???
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της "ασχετοσύνης" κάτι που μας αποκαλύπτει σε καθημερινή βάση με τα λεγόμενα του καθώς προχθές αντιλήφτηκε ότι το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της φετινής περιόδου το αναμένουμε στις 11 Δεκεμβρίου και όχι στις 6 Νοεμβρίου όπως νόμιζε ο ίδιος.
Φυσικά όλοι όσοι ασχολούνται καθαρά με τον τομέα του τουρισμού και όχι από σπόντα όπως ο Α/Δ Τουρισμού αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή της τουριστικής περιόδου και όχι εχθές με θεατρινισμούς , λεκτικά "πυροτεχνήματα" και ύφος έκπληξης...!!!
Το να εκφράζονται από ανθρώπους που κατέχουν επίσημες θέσεις ανυπόστατα στοιχεία στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν και να μας πουν ότι χάριν σε αυτούς όλα βαίνουν καλώς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι έλεος πια...!!!
Έαν πάλι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίζουν να μας παραμυθιάζουν θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν- όσο γίνεται φυσικά- ότι αυτά έχουν τελειώσει...και όσο θα προσπαθούν θα πέφτουν στους "λάκκους" που έχει ανοίξει η "παρασκηνιακή" φαντασία τους.
Για μία ακόμα φορά ο Α/Δ Τουρισμού μας αποκάλυψε το ύφος , το ήθος και τη φιλοσοφία της πολιτικής του καθώς και ότι του έχουν απομείνει μόνο επικοινωνιακά "τρικ" και "στημένες" συνεντεύξεις όπου χρησιμοποιώντας αμέτρητες φορές το μελλοντικό μόριο "θα" προσπαθεί να "επιζήσει" και να σταθεί στο δημόσιο διάλογο...!!!
Του προτείνουμε το σακίδιο που μεταφέρει στα ταξίδια του να το κρατήσει ώστε να φυλάξει τα απομνημονεύματα των λεκτικών "ατοπημάτων" του και ίσως κάποια στιγμή αντιληφθεί ότι το "ψέμα έχει κοντά ποδάρια"...!!! 



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:CHRIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου