Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Νέα επιστολή Τάσου Βαλλιανάτου

By Efimerida Kefalonia on August 14, 2014 
 tasos
Το σήριαλ της διαμάχης μεταξύ του προέδρου και του αντιπροέδρου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Αθηνών συνεχίζεται, με τον Τάσο Βαλλιανάτο να απαντάει στην πρωινή επιστολή του Νίκου Γιαννόπουλου. Η νέα επιστολή του προέδρου αναφέρει:
Κύριε Γιαννόπουλε λεφτά χωρίς ΑΠΟΔΕΙΞΗ και χωρίς απόφαση Δ.Σ. στους «κολλητούς» σου δε θα πάνε. όσο είμαι εγώ πρόεδρος!
Το ιστορικό Σωματείο «Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών», του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω σχεδιάζει επαφές με Πατριαρχεία, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και πλήθος εκδηλώσεων. Μην ξεχνάμε τη Μεγάλη συναυλία στο Ακροπόλ την οποία πρόβαλλαν 16 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας! Ακριβώς αυτή η άνοδος ενόχλησε «κάποιους» που θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια τους εις βάρος του Δ.Σ. και των μελών μας! Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννόπουλος με κατηγορεί γιατί ζητάω απολογισμό από τη φιλαρμονική Ληξουρίου, αποδείξεις και παραστατικά για να δώσω τις επιταγές. Εμείς διαχειριζόμαστε χρήματα από τα εισιτήρια μελών και φίλων και ως πρόεδρος και δικηγόρος είμαι υποχρεωμένος να θέτω αυστηρά κριτήρια για την παράδοση των Επιταγών διότι μόνο με ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ εξασφαλίζω νομικά το Σύλλογο,αυτό είναι το καθήκον μου! Από πότε είναι προσβολή να ζητάς αποδείξεις και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ; Aπό πότε είναι έγκλημα να ζητάς ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ; Eιδικά στις μέρες μας! Γιατί ενοχλείται ο κ Γιαννόπουλος;
Είναι νοοτροπία και συμπεριφορά αυτή, χωρίς να ειδοποιεί πριν, να κατηγορεί εμάς αντί να ζητά περισσότερες εξασφαλίσεις για το που θα πάνε τα λεφτά; Τα χρήματα πρέπει να δοθούν μόνο για ανάγκες του σεισμού και χρειάζονται χαρτιά για να είμαστε και τυπικά ενταξει! Λυπάμαι αν ο κ Γιαννόπουλος δεν ξέρει νομικά, ας με αφήσει να κάνω τη δουλειά μου σωστά!
Κάτι πιο σοβαρό, υπάρχει πίεση από τους κ. Χρηστόπουλο-Γερουλάνο, κ. Φωκά και Γιαννόπουλο τα χρήματα να δοθούν (2.500 ευρώ) αντί του Μαντζαβινατείου στο Σύλλογο «φίλοι του Μαντζαβινατείου», πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Χηστόπουλος-Γερουλάνος που είναι ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος μας, στην Αδελφότητα! Κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο, αλλά παράτυπο, αφού ούτε υπάρχει απόφαση γι’ αυτό (αν και οι συγκεκριμένοι κύριοι αποπειράθηκαν να κάνουν συμβούλιο έκτακτο χωρίς απαρτία μέσα στο καλοκαίρι και χωρίς εμάς) εκτός από παράτυπο δεν είναι και ηθικό εκ μέρους μου να πάνε αλλού τα χρήματα αντί του Νοσοκομείου! Ίσως ο κ. Γιαννόπουλος υβρίζει σαν έσχατο μέσο πίεσης σε μένα και στο Δ.Σ. για να γίνει «το δικό του»!
Δυστυχώς ευθύνη μεγάλη έχει ο κ. Αντζουλάτος και η Φιλαρμονική Ληξουρίου διότι αν και έχουν στείλει έγγραφο όπου αναφέρουν ότι για δικούς τους λόγους (δεν θέλουν να δώσουν απολογισμό, γιατί το θεωρούν επαχθές και προσβλητικό) δεν παραλαμβάνουν τις επιταγές από τις 26-6-2014 οπότε και πήγα το Ληξούρι, επίσης έχουν λάβει και εξώδικό μας που τους καλεί να απαντήσουν αν δέχονται ή όχι τη δωρεά δίνοντας όμως παραστατικά στο Δ.Σ. μας και στα τοπικά Μ.ΜΕ! Παρά όλα αυτά όμως, αν και γνωρίζουν, δεν αποκαθιστούν την αλήθεια, ώστε να φανούν τα ψέματα του κ. Γιαννόπουλου!
Συμπέρασμα: Η Αδελφότητα πρέπει να συνεχίσει και θα συνεχίσει δυνατά χωρίς αυτούς που την εκθέτουν σκόπιμα, που και με την υπογραφή τους έχω εξουσιοδότηση και εξουσία να προστατεύω τα συμφέροντα της. Ο κ. Γιαννόπουλος άλλωστε ούτε στη συναυλία ήρθε ούτε στα συμβούλια και τώρα ανησυχεί όψιμα! Μάλλον Δημόσιες σχέσεις επιδιώκει παρά να αποδώσει έργο! Επίσης, ουδέποτε δέχθηκα τα χρήματα να πάνε προεκλογικά στο Ληξούρι, όπως κάποιοι πάλι προέτρεπαν. Επισημαίνω ότι τα ίδια μέλη που συγκροτούν το συμβούλιο των «φίλων Μαντζαβινατείου» είναι και μέλη του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής. κάτι που εμείς δεν γνωρίζαμε πριν.
Τάσος Βαλλιανάτος
Πρόεδρος Αδελφότητας Αθηνών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου