Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΑΣΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ: Aνταπάντηση στο κ.Γιαννόπουλο για επιταγές
από http://anexarttitosblog.gr
Aug 12, 2014

Κύριε Γιαννόπουλε ή δεν ξέρετε να διαβάζετε ή κάνετε πως δεν ξέρετε…
Επειδή είστε εκτός τόπου και χρόνου και δε θέλετε να καταλάβετε τι σας έγραψα,(περίεργο να έιστε Ληξουριώτης γιατί στο Ληξούρι πιάνουν πουλιά στον αέρα..δεν αργούν να καταλάβουν)Θα σας τα πώ χωριάτικα και Φαρακλέικα!
1)Λεφτά αντί του δικαιούχου σε σύλλογο που πρόεδρος του είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ μας,παράτυπα ,δεν πρόκειται να πάνε,όσο και αν χτυπιέστε!
2)Λεφτά η Φιλαρμονική , χωρίς να δώσει ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ δε θα πάρει,γι αυτό στείλαμε εξώδικο και αν δεν συμφωνήσει θα γίνει ανάκληση της Δωρεάς.Όλα θα γίνουν με αρχές ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, όσο και αν φωνάζετε..Κι αυτό γιατί τα λεφτά είναι των Κεφαλονιτών της Αθήνας και όχι δικά μας!
3)οι επιταγές θα δωθούν όπως και όταν πρέπει με τις αναγακίες διαδικασίες ακόμα κι αν πάρει χρόνια και όχι όπως θέλετε εσείς και η παρέα σας . (κ.κ Φωκάς και Γερουλάνος).Όσο για σας ελπίζω να ξέρετε να διαβάσετε τα έγγραφα που σας 0δηγούν προς την έξοδο από την Αδελφότητα και τα οποία θα κοινοποιήσω στον τοπικό τύπο ΄αν χρειαστεί!
Επειδή είμαι σε διακοπές δε θα συνεχίσω το δημόσιο διάλογο μαζί σας.Οι κεφαλονίτες θα διαβάσουν τα κέιμενα μας και θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Υστερόγραφο}Προφανώς θέλετε να αμαυρώσετε την εικόνα της Αδελφοτητας επειδή η κοινωφελής της δράση έχει ενοχλήσει κάποιους για δικούς τους λόγους!
Τα υπόλοιπα στην ώρα τους!
Αναστάσιος Βαλλιανάτος Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου