Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αλαζονεία – Έπαρση – Καύχηση – Κομπασμός – κενοδοξία – Καβάλημα καλαμιού ……. 

 από http://kefalonianews.gr/

Αλαζονεία – Έπαρση – Καύχηση – Κομπασμός – κενοδοξία – Καβάλημα καλαμιού …….
Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ήρθε με ένα κείμενο ο Ευάγγελος Κεκάτος να δυναμιτίσει τις σχέσεις (αν υπάρχουν) της νέας Δημοτικής Αρχής και της (νέας) Αντιπολίτευσης.
Ασφαλώς θα πρόκειται για χιούμορ. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ξαφνικό ενδιαφέρον του Ευάγγελου Κεκάτου να μας αραδιάσει τις σκέψεις του για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά επρόκειτο για το παλιό και μάλλον έκανε λάθος στο τίτλο του άρθρου.
Με φόντο τον Νίκο Ανουσάκη και με φουλ τις μηχανές της αλαζονείας και το καβάλημα καλαμιού στο έπακρο, ο Ευάγγελος προσπάθησε να μας μυήσει στο πόσο καλή και αποτελεσματική ήταν η δημοτική αρχή στην θητεία που πέρασε και πόσο αποτελεσματικός ήταν ο πρόεδρος Νίκος Ανουσάκης. Η αντιπολίτευση όπως αφήνει να εννοηθεί έπλεε στον δικό της απίστευτο κόσμο σκοπιμοτήτων. .
Αλαζονεία – Έπαρση – Καύχηση – Κομπασμός – κενοδοξία και πλήρη εγωισμό στα όσα γράφει ο Ευάγγελος Κεκάτος με φόντο τον καρδιακό του φίλο Νίκο Ανουσάκη, «που η κοινωνία του απένειμε στις πρόσφατες εκλογές, διότι διαχειρίστηκε ένα Όργανο, του οποίου το 1/4 περίπου των Μελών της Συμπολίτευσης, συχνά αντιπολιτευόντουσαν τον ίδιο τον εαυτόν τους», ας πρόσεχαν, διότι παραδέχεται ο Ευάγγελος Κεκάτος ότι τελικά τα έκαναν μαντάρα εφόσον δικοί τους σύμβουλοι τους αντιπολιτευόντουσαν. Δηλαδή με λίγα λόγια, γίναμε μάρτυρες ενός περίεργου φαινομένου, σύμβουλοι της πλειοψηφίας εναντίον συμβούλων της …πλειοψηφίας και του Δημάρχου. Τι άλλου είδους μαρτυρία θα χρειαστεί για να διαπιστώσουμε πόσο …. Σκ….α τα έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή;
Όλ’ αυτά δείχνουν τι θα ακολουθήσει μετά την Κυριακή της ορκωμοσίας. Κομπορεύονται ….αυτάρεσκα για την επανεκλογή τους, όμως όπως λέει ο λαός μας «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και φτάνει η ώρα που θ’ αρχίσουν να μιλάνε κάποια πρόσωπα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν τότε, θα μάθουμε από πρώτο χέρι πόσο καλά έγιναν οι «διαπραγματεύσεις» εξάλλου μου το δήλωσε ευθαρσώς ο Διον. Λυκούδης, «είμαι σκληρός διαπραγματευτής». Ο νοών νοείτω.
Ωστόσο, επιμένω ότι θα πρέπει να έκανε χιούμορ με το κείμενο αυτό ο Ευάγγελος Κεκάτος. Με φόντο τον Νίκο Ανουσάκη δεν ξέρει πόσο μας έκανε να γελάσουμε, ιδιαίτερα η φωτογραφία με το προσκοπικό μαντήλι.
Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου