Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012


Από γκάφα σε γκάφα πέφτει ο Σπύρος Κουνάδης.

June 29th, 2012 → 7:04 am @ Kefalonia_News
(από kefaloniaphotonews)
Από γκάφα σε γκάφα πέφτει ο Σπύρος Κουνάδης.

Μια ζωή ο κ. Σπ. Κουνάδης, δεν ήταν  ποτέ «μόνος»! Ολο και  κάποιος ήταν «από κάτω», ή μέσα από τα «κλειστά παράθυρα», ή τέλος πίσω από την «πόρτα»  πριν βγει έξω. Παντού και πάντα, υπάρχει (και υπήρχε) κάποιος και τον συμβούλευε. Ποτέ δεν είχε δική του άποψη, ποτέ! Ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει πει ποτέ την άποψή του για οτιδήποτε. Μόνο ξέρει να υψώνει τη φωνή στα… παρασκήνια μέσα στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ, έτσι στα κρυφά.
Έτσι και τώρα πάλι, μετά από το φιάσκο με τη συνεργασία του με τον Παύλο Παπαδάτο, κι αφού τον  υπονόμευσε, πάλι με άλλους συμβουλάτορες,  αυτούς  που τον προώθησαν μέσα από την εφημερίδα τους, δεν μας έστειλε την απάντηση του, προς τον Παύλο Παπαδάτο. Ένα πόνημα που αμφιβάλουμε βέβαια, αν το έγραψε ο ίδιος.
Ο κ. Παύλος  Παπαδάτος στις καταγγελίες του ήταν σαφής:  «πηγαίναμε στις συγκεντρώσεις κι αντί ο Σπύρος Κουνάδης να μιλήσει για τον αντίπαλο ψηφοδέλτιο, μιλούσε ….εναντίον μου»!!!  Εμείς λέμε ότι είναι κάτι που θα πρέπει να γραφεί στο βιβλίο Γκίνες. Τέτοια πολιτική «ευπρέπεια»  και ….μπαμπεσιά δεν έχει ξαναγίνει.
Έτσι,  ο κ. Σπ. Κουνάδης, επειδή το σχολιάσαμε αυτό στα γραφόμενά μας, τιμώρησε το site και δεν μας έστειλε την απάντησή του. Άλλη μια γκάφα, κάτι ασφαλώς που τον συμβούλευσαν αυτοί που τον «είχαν χρεωθεί»  κατά την προεκλογική περίοδο. Αυτοί που κόπτονται για τη σωστή δημοσιογραφική δεοντολογία, αυτοί που δημοσιεύουν όλη την ομιλία του Διον. Λυκούδη στο τελευταίο επεισοδιακό Δημ. Συμβούλιο, αλλά την απάντηση του Μάρκου Κοτσιλίνη δεν την δημοσίευσαν, τόσο πολύ κόπτονται για την σωστή και όχι της «δημοσιογραφία της σαπίλας» όπως γράφουν.
Αγαπητέ Σπύρο Κουνάδη, από γκάφα σε γκάφα πέφτεις. Λυπάμαι, που είσαι ένας άνθρωπος  σοβαρός και ευγενικός, που  έχεις πέσει μέσα στον βόρβορο.
Λυπάμαι, που ξεχωρίζεις ποια είναι τα «καλά»  και τα «κακά»  ΜΜΕ, λες και υπάρχουν τέτοια. Πολιτικές εκφράζουν, όπως και το δημοσιογραφικό όργανο που σε προωθεί. Κρίμα, περιμέναμε να έχεις τόσο δα μυαλό για να μπορείς να το ξεχωρίσεις.
Και κάτι άλλο, αφού  γράφεις ένα τόσο μεγάλο πόνημα και δεν απαντάς σε μια απλή ερώτηση: Γιατί στις συγκεντρώσεις καταφερόσουν εναντίον του συνυποψήφιου σου;  Ήταν αυτό σωστό, βοηθούσε το κόμμα σου, για  να κερδίσετε την έδρα; Μια απλή απάντηση είναι.
Τελευταία πήραμε μια ανακοίνωση της Γιάννας Κουλουμπή., η οποία αναφέρεται με ωραιότατο τρόπο σε όλα όσα συνέβησαν στην παράταξή της.  Αυτή είναι το μέλλον της παράταξής σας,  κ. Κουνάδη. Αυτό είναι το ήθος που θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να βγείτε από τον βόρβορο, να διώξετε όλους αυτούς που λυμαίνονται την οργάνωσή εδώ και κάμποσα χρόνια.
Κάτι τέτοια στελέχη  σαν την Γιάννα Κουλουμπή θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.
Αν δεν διώξετε τους παρείσακτους σε λίγο καιρό θα σας καταπιεί η ανυπαρξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου