Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012


Παπαδάτος προς Παρίση: «Πρέπει να ντρέπεσαι τα μούτρα σου».
(από kefaloniaphotonews)


Σφοδρή επίθεση, κατά μέτωπο, θα λέγαμε του κ. Παύλου Παπαδάτου σε ορισμένα πρόσωπα που έπαιξαν αρνητικό ρόλο θίγοντας την προσωπικότητά του, έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ξενοδ. ΟΛΓΑ .


Αναφέρθηκε σε ορισμένα ιστορικά γεγονότα τα οποία σε πολλούς ήταν άγνωστα, το πώς δηλαδή την Μεγάλη Παρασκευή έτρεχαν να βρουν υποψήφιους.

Ο κ. Παπαδάτος αναφέρθηκε και για τον Βαγγέλη Λουκέρη ο οποίος είχε μια εχθρική στάση απέναντί του παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε από «πάνω» από το κόμμα και ειδικότερα από τον Λυκουρέντζο.

Για τον κ. Παρίση του στάθηκε έως Μ. Παρασκευή και τον υποστήριξε, μέχρι και στο σπίτι του Σαμαρά στην Κηφισιά πήγε.


Ο κ. Αλιβιζάτος ουδέποτε πήρε μια θέση σαφή, παρά την τελευταία συνομιλία που είχαν μαζί δυο ώρες περίπου.

Όπως είπε ο Σαμαράς ήθελε να είναι στο ψηφοδέλτιο ο κ. Λουκέρης και ο κ. Βασ. Ρουχωτάς. Όταν τον πήρε τηλέφωνο ο Αλ. Παρίσης, ο κ. Ρουχωτά είπε «να ρωτήσω την γυναίκα». Από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε, και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Μέχρι τελευταία στιγμή είχε διαβεβαιώσεις από το κόμμα ότι θα είναι επικεφαλής και στις δεύτερες εκλογές.


Ακατανόητη θεωρεί την συμπεριφορά του Σπύρου Κουνάδη.

Σε όλα αναφέρθηκε ο κ. Παπαδάτος και σε πολλές λεπτομέρειες, όπως και για τη σύγκρουση με τον Αλ. Παρίση, δηλαδή με το περιβάλλον του Δημάρχου.

Θυμηδία προκλήθηκε όταν είπε ότι η ΝΟΔΕ δεν έχει τηλέφωνο ούτε ρεύμα, διότι της τα έκοψαν και ότι …..πλήρωσε από τη τσέπη του ανθρώπους για να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ν.Δ.

Εάν δεν έβαζε βέτο ο Πέτρος Αλιβιζάτος θα είχαμε κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο.

Επίσης ο κ. Παπαδάτος αναφέρθηκε για ένα άτομο το οποίο δεν είναι εκλεγμένος από το λαό και το παίζει σύμβουλος είχε μεγάλη αρνητική συμμετοχή στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, και όπως συμπλήρωσε έχει μεγάλη αρνητική συμμετοχή στα δρώμενα του νησιού μας.


«Επεμβαίνουν άνθρωποι οι οποίοι θα πρέπει να έχουνε μηδενικό ρόλο ποιος θα είναι υποψήφιος της Ν.Δ. και ποιον θα στηρίξουνε, και μετατρέπουν δημόσιους χώρους σε άνδρα προωθήσεως ανθρώπων οι οποίοι ίσως καλύπτουν τα δικά τους συμφέροντα».

Τελικά ο κ. Παπαδάτος μετά από πίεση ανέφερε το όνομα του μυστικοσύμβουλου που έκανε τόσα εναντίον του. Πρόκειται για τον σύμβουλο του Δήμαρχου Διονύση Λυκούδη. Ο κ. Παπαδάτος ήταν καταπέλτης εναντίον του προσώπου αυτού, ρίχνοντας ευθύνες στο Αλ. Παρίση για την κατάσταση αυτή, μάλιστα μας είπε μια χαρακτηριστική σκηνή όπου πήγε στο Αλέξανδρο και του είπε «πρέπει να ντρέπεσαι τα μούτρα σου».

Δεν είναι δυνατόν κάποια ανθρωπάκια να μου υπαγορεύουν τι πρέπει να κάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου