Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

http://kefalonianews.gr/wp-content/uploads/2013/12/kefalonianews_logo.png
Πολιτική

Γκάφα της χρονιάς η ομιλία του Δημάρχου.

Γκάφα της χρονιάς η ομιλία του Δημάρχου.
Με έκπληξη και απορία παρακολουθήσαμε την ομιλία του Δήμαρχου Αλ. Παρίση στην κοπή της πίτας στο Θέατρο. Πρώτη φορά Δήμαρχος παραδέχεται ότι δεν έχουν κάνει τίποτα τα 2,5 χρόνια που πέρασαν, δεν αφήσαμε, όπως είπε, την πινελιά μας. Αλλά το κυριότερο παραδέχθηκε ότι τα έργα στην Παλική έχουν σταματήσει, δεν κάναμε τίποτα και περιμένει την κυβέρνηση να βάλει στους κωδικούς χρήμα. Όπως έκανε πριν φύγει ο …. Σαμαράς μαζί με το τσιράκι του τον Χρυσοχοΐδη. (ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αυτός ή κάνω λάθος).
Αλλά το ευχάριστο είναι ότι οι σχέσεις με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο τον Περιφερειάρχη είναι θαυμάσιες. Κανείς βέβαια δεν αισθάνθηκε έκπληξη όταν το άκουσε, έκπληξη θα ήταν το αντίθετο. (Τι κάνει νιαου – νιάου στα κεραμίδια;).
Ποιος άραγε του έγραψε αυτή την ομιλία ή την έγραψε μόνος του χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του «αντ’ αυτού». Θα μου πουν κάποιοι ότι ο Δήμαρχος ήταν ειλικρινής κι εσύ τον ….μέμφεσαι !! (Ελάτε τώρα βρε παιδιά, γκάφα ολκής για την “Ισχυρή Κεφαλονιά” ήταν η ομιλία αυτή).
Να σημειώσω την απουσία του Προέδρου του Δ.Σ. Γερ. Παπαναστασάτου. Μπορεί να είχε κάποια δουλειά και να μην μπορούσε να παραβρεθεί, (και να τα’φήσουν κάποιοι που λένε ότι ήταν στα πίσω καθίσματα, Θα έπρεπε να βρίσκεται μπροστά, δίπλα στον Δήμαρχο). Επισημαίνω την απουσία του γιατί είθισται κάθε νέο έτος να αλλάζουν οι Προέδροι σε Συμβούλια. Μήπως έχουμε κάποια αλλαγή και ενοχλήθηκε ο Γεράσιμος; Λέω τώρα!!!!
Είπε λοιπόν, ο Δήμαρχος: «Τα προβλήματα είναι πολλά. Κλείσαμε 2,5 χρόνια και πρέπει ν’ αφήσουμε την πινελιά μας.  (Δυόμιση χρόνια τι κάνανε άραγε;) Κι εγώ  όσες ώρες μπορώ βρίσκομαι στο Δημαρχείο μέσα,  για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχει  ανάγκη η κοινωνία. (Στο Δημ. Συμβούλιο όμως έχει να πατήσει κάποιους μήνες. Τελευταία ήρθε αλλά εξαφανίστηκε πάλι). Η καθημερινότητα είναι δύσκολη τα οικονομικά του Δήμου είναι πολύ δύσκολα, κάθε μέρα κι ένα πρόβλημα. Είμαι αισιόδοξος όμως, ότι στη λήξη της θητείας μας, την ώρα που θα κάνουμε λογαριασμό, την ώρα που θα γίνει η απογραφή των πεπραγμένων θα’χουμε ένα θετικό έργο να παρουσιάσουμε.
Οι πληγές από τους σεισμούς είναι ανοικτές, τα έργα είναι όλα σταματημένα, (πω – πω ειλικρίνεια και παραδοχή), ελπίζω σ’ αυτά τα (υπόλοιπα) 2,5 χρόνια να βρούμε τον βηματισμό μας, και η κυβέρνηση να βάλει λεφτά στους κωδικούς να προχωρήσουν όλα. Με την Περιφέρεια έχουμε άψογη συνεργασία (μπορεί;;;;), διότι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε …….»
Σπ. Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου