Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014


από kefaloniapress.gr

Πέμπτη 20.03.14

Απαιτούμε ΤΩΡΑ ενημέρωση για τους δωρητές,τα είδη και τα έσοδα απο εκδηλώσεις για τους σεισμοπαθείς



Δυο μήνες σχεδόν κλείσαμε από τον πρώτο σεισμό και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και δημόσιες ευχαριστίες – σε όσους έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στο νησί μας για τους σεισμοπαθείς. Επιλεκτικά ευχαριστώ και επιλεκτικά δελτία τύπου δεν δείχνουν αν μη τι άλλο, ευγένεια.

Μέσω του διαδικτύου άνοιξε μια τεράστια αγκαλιά αλληλεγγύης από κάθε γωνιά της Ελλάδας , από απλούς ανθρώπους που έστειλαν το υστέρημά τους στο νησί μας όσο και από μικρές και μεγάλες εταιρίες.

Δυο μήνες μετά δεν έχει δημοσιοποιηθεί η πλήρης λίστα των δωρητών με τις ποσότητες και τα είδη που έχουν σταλεί .

Πέραν των ανακοινώσεων του κ. Κοκκόση ότι με υπευθυνότητα μοιράζονται τα τρόφιμα στους σεισμοπαθείς, ουδεμία ένδειξη έχουμε για του λόγου του το αληθές. Αντίθετα δεκάδες τα παράπονα και οι καταγγελίες για επιλεκτική αντιμετώπιση χωριών και οικογενειών.

Στην συνέχεια άρχισαν οι συναυλίες υπέρ της Κεφαλονιάς και του Ληξουρίου. Το πρώτο ερώτημα είναι εάν η Δημοτική Αρχή είναι ενήμερη για αυτές τις συναυλίες, πως συμμετείχε και πως έλεγξε ότι οι εισπράξεις κατέληξαν στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου.

Ουαί και αλίμονο αν τολμήσεις ρωτήσεις τι έγιναν αυτά τα έσοδα. Ποιος και πότε θα αποδώσει λογαριασμό. Ολο και κάποιος δικηγόρος θα σε απειλήσει, θα σε βρίσει , θα σε τρομοκρατήσει..Βλέπετε όταν ο δικηγόρος ουρλιάζει στο αυτί σου «θα δεις τι θα πάθεις, θα σε εξαφανίσω», είναι νόμιμο! Είναι λένε προειδοποίηση να σεβαστείς το Νόμο! Μονά ζυγά δικά τους..

Επειδή από φωνές δικηγόρων έχουμε μπουχτίσει , εκ μέρους των Αναγνωστών μας απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ενημέρωση με τις πλήρεις λίστες των δωρητών και των ειδών που μας προσέφεραν όπως και για τα έσοδα από κάθε συναυλία και άλλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στην ομογένεια.

Η τρομοκρατία των δικηγόρων να σταματήσει Τώρα!


√ Διαβάστε ένα σχετικό δημοσίευμα της Αριστέας Χαριτάτου, στο http://www.kefalonias.gr


Σήμερα το μεσημέρι η συνεργάτης της Kefalonias.gr , Αριστέα Χαριτάτου, δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από πρόεδρο Αδελφότητας Αθηνών και ασκούμενο Δικηγόρο.

Ο κ. Πρόεδρος απείλησε την συνεργάτιδα μας επειδή τόλμησε να ζητήσει ενημέρωση σχετικά με την συναυλία που πραγματοποιήσε η Αδελφότητα στην Αθήνα για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με δελτίο τύπου τους είχαν ενημερώσει ότι το ποσό της συναυλίας θα δοθεί στην Φιλαρμονική Σχολή Παλλικής και στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Ουρλιάζοντας απείλησε “θα το κλείσω το βρομοσάιτ σου και θα σου κάνω αγωγή” !

Γιατί εξάπτεστε κύριε ; Τι έχετε να κρύψετε ; Μήπως κατεβαίνετε υποψήφιος και σας χαλάσαμε την σούπα με την ερώτηση μας ;

Δυστυχώς για εσάς δεν μπορείτε να κρυφτείτε διότι κατά λάθος και απαντώντας στο τηλέφωνο η συνεργάτιδα μας, πάτησε την ανοιχτή ακρόαση και τις απειλές σας τις άκουσαν αρκετοί μάρτυρες.

Αν είναι να κλείσετε κάποιο site , τι θα λέγατε να ξεκινήσετε από το δικό σας;


Ο χρήστης Kefalonias.gr κοινοποίησε σύνδεσμο.Χθες
Ο κ. Βαλλιανάτος της Αδελφότητας Αθηνών, ας μας κάνει την τιμή να ενημερώσει τον Κεφαλονίτικο κόσμο για το που ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είχαν δηλώσει ότι θα στηρίξουν την Φιλαρμονική Σχολή Παλλικής !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο κ έχουν περάσει πολλές μέρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου