Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αλλάζει πλεύση η Δημοτική Αρχή;

Αλλάζει πλεύση η Δημοτική Αρχή; 
από http://kefalonianews.gr
 
Δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία» η παραίτηση του Αλέκου Καλαφάτη. Ήταν ζήτημα χρόνου εδώ και αρκετό καιρό, φαίνονταν ότι ο Αλέκος ήταν «υπ΄ ατμόν» μπροστά σε όσα συνέβαιναν στις συνελεύσεις του Δημ. Συμβουλίου.
Ο Αλέκος το τελευταίο διάστημα δεν ρωτούσε, δεν μιλούσε, δεν συμμετείχε στις διαδικασίες. Έχει ωστόσο, μεγάλο δίκιο σε όσα αναφέρει, τους λόγους που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί, εξάλλου, μέσα από το site έχω αναφερθεί πολλές φορές σε όσα απαράδεκτα συνέβαιναν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Εντύπωση όμως προκαλεί η αντιμετώπιση της παραίτησης αυτής από την Δημοτική Αρχή. Το Μέγαρο εξέπληξε με την απάντηση του. Όλοι περίμεναν ειρωνεία, χλευασμό, «μπλάκ» χιούμορ. Αντί αυτών εξέδωσε ανακοίνωση που ξένισε όλους μας. Ευγένεια και… συμπαράσταση στον Αλέκο, και «εκφράζει τη θλίψη της για την παραίτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλλονιάς Αλέκου Καλαφάτη, την οποία θεωρεί μία μεγάλη απώλεια για την τοπική πολιτική σκηνή». Η έκπληξη όμως συνεχίζεται, διαβάζοντας παρακάτω, «οι δε παραινέσεις που συμπεριλαμβάνονται στο κείμενο της παραίτησής του θα αξιολογηθούν καταλλήλως από την Δημοτική Αρχή». Προχωράει κι άλλο ο Δήμος, κάνει κι άλλες διαπιστώσεις, όπως για την ….ιδιώτευση του Αλέκου, αλλά μια άλλη φορά.
Αλλάζει πλεύση η Δημοτική Αρχή; Διαπιστώνει όσο περνάει ο καιρός ότι το Δημ. Συμβούλιο έχει βαλτώσει με κάποιες συμπεριφορές; Ξέρει ο Αλέκος Καλαφάτης κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Υπάρχουν εξελίξεις που θα επηρεάσουν τη λειτουργία του Δήμου; Π.χ., μια αποστρατεία και του Αλέξανδρου Παρίση λόγω υγείας που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Δήμο;
Ελπίζω ότι οι εξελίξεις με την παραίτηση του Αλέκου Καλαφάτη να αποβούν προς το καλό του Δήμου. Όμως, οι φιλοδοξίες κάποιων προσώπων μήπως αποβούν μοιραίες για το Δήμο και την πρόοδο του νησιού μας.
Σπ. Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου