Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ιχθυοτροφεία …… οι αγελάδες, οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια !!!
(από kefaloniaphotonews.gr)

Σχετικά με το ανώνυμο κείμενο που υπογράφεται από δήθεν «εργαζόμενους στα ιχθυοτροφεία» δήθεν για τα ιχθυοτροφεία, αλλά κατ’ουσίαν για να μου γίνει μια ανοίκεια προσωπική πολιτική επίθεση, μία και μοναδική απάντηση έχω.
Μπερδεύοντας τα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς οι δήθεν εργαζόμενοι σε αυτά …… με την αναγκαιότητα των χρηματοδοτήσεων από τα κοινοτικά προγράμματα για την τοπική ανάπτυξη, …..τις αγελάδες και την θερμοχωρητικότητα της  ασφάλτου (!!!), ….τους ψύλλους και τα τσιμπούρια της Φάλαρης (!!!), σε ένα ιλαροτραγικό λιβελογράφημα προδίδουν την θλιβερή τους ταυτότητα και τις πολιτικούς τους εφιάλτες.
Άλλωστε με τους εργαζόμενους στα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, τους πραγματικά εργαζόμενους, δεν έχω καμία διαφορά – το αντίθετο μάλιστα.
Ούτε φυσικά με τις ιχθυοκαλλιέργειες, τις ιχθυοκαλλιέργειες που σέβονται νόμους και περιβάλλον έχω κανένα πρόβλημα –  το αντίθετο μάλιστα.
Γι’αυτό και το δίλημμα ιχθυοτροφεία και εργαζόμενοι ή περιβάλλον είναι το λιγότερο ύποπτο.
Τα παραπάνω είναι γνωστά εδώ και χρόνια και σε αυτούς που πρέπει, αλλά και στους εργαζόμενους.
Όμως σίγουρα υπάρχει γενικότερο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας με τους «ψύλλους» και τα «τσιμπούρια» της τοπικής πολιτικής σκηνής αλλά και όσους τα εκκολάπτουν, που δρώντας ανώνυμα εκτοξεύουν τη λάσπη τους εκ του ασφαλούς.
Μάκης Φόρτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου