Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ενω ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης έχει διατρανώσει μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μόνον, ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι το 2032, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που …επιθυμούν την αντικατάστασή του ακόμα και εν μέσω της θητείας που ήδη διανύει!
Μάλιστα κάποια από τα σενάρια αυτά εκπορεύονται …«εκ των έσω» του Μεγάρου, δίνοντας μάλιστα και ονόματα διαφόρων …«δελφίνων» που έχουν …ευσεβείς πόθους να τον διαδεχθούν στην εξουσία.
Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι τα σενάρια αυτά είναι «κόλπο», ώστε να «στρώσουν τον δρόμο» για την αντικατάσταση του δημάρχου, αφού πρώτα «τσεκάρουν» τις αντιδράσεις του.
Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες ότι όλα αυτά τα «κόλπα» συνδυάζονται και με τις πολλές απουσίες του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίες …«του έχουν υποδειχθεί»!
Ωστόσο, ο Γνήσιος, όχι μόνον δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τη θέση του, αλλά υπενθυμίζει την πεποίθησή του ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι το 2032. Οσο για την υγεία του επαναλαμβάνει με νόημα ότι «η μάνα μου πήγε 100 χρονών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου