Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

kentriko
Στη …ζούλα και εν αγνοία του δήμαρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση μπήκαν χθες στις δύο εισόδους της Γέφυρας Αργοστολίου (Ταμπάκια και Αριστοφάνη) μεταλλικές μπάρες για να μην περνάνε αυτοκίνητα και μηχανάκια.
Επειδή στο Διαδίκτυο έγιναν αναρτήσεις ότι η ενέργεια αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Κεφαλονιάς, ο «Η» τηλεφώνησε χθες το βράδι στον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος δήλωσε απόλυτη άγνοια.
Προφανώς η εξέλιξη αυτή έλαβε χώραν κατά την απουσία του δήμαρχου στην Αθήνα και χωρίς καμιά απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο ή την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου, της οποίας επίσης ο πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος δήλωσε στον «Η» ότι η Δ.Κ. δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση.
Ο κ. Παρίσης χθες βράδι τηλεφώνησε στον αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Ματιάτο για την υπόθεση αυτή, ο οποίος του είπε ότι αυτό έγινε με πρωτοβουλία της προϊσταμένης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας κ. Ελένης Παπαφλωράτου, η οποία ζήτησε από το Δήμο να της δώσει εργάτες για το στήσιμο των μπαρών, όπερ και εγένετο!
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, οι μπάρες αυτές κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν πέφτοντας στο έδαφος για να περάσουν τα οχήματα. Ομως το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι ποιός θα σπεύσει να δώσει τα κλειδιά την ώρα μιάς πυρκαγιάς ή την ώρα που ένας ετοιμοθάνατος βρίσκεται στο ασθενοφόρο και θέλει να πάει στο Νοσοκομείο.
Πάντως, καμιά επίσημη ανακοίνωση δεν είχε εκδοθεί από το Δήμο ή την Αρχαιολογική Υπηρεσία για την υπόθεση αυτή πριν την εκτύπωση του «Η» χθες το βράδι. Ομως, έγκυρες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αρχαιολογική Υπηρεσία προέβη στην έγκριση της τοποθέτησης των μπαρών μετά από αίτημα του αντιδημάρχου κ. Διονύση Λυκούδη.
bares-gefyra10
Συνεργείο του Δήμου Κεφαλονιάς τοποθετεί τις μπάρες στην είσοδο της Γέφυρας στον Ταμπάκικα.
Ο κ. Αλ. Παρίσης
Ο κ. Αλ. Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου