Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ανουσάκης – Τζωρτζάτος σε επιτήρηση; 

από http://kefalonianews.gr 

Ανουσάκης – Τζωρτζάτος σε  επιτήρηση;
Νηνεμία, ηρεμία στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες, πρόκειται για την διακοπείσα συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης. Πρώτη φορά που ….ροή των θεμάτων είχε φυσιολογική εξέλιξη, χωρίς επεισόδια και αντεγκλήσεις ….«παρά φύσιν».
Υπήρξαν κάποια θέματα που αποσύρθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου, υπήρξε επίσης ένταση κάποια στιγμή μεταξύ προέδρου και Β. Ρουχωτά, δεν ξέρω πως προκλήθηκε, μέσα από το ίντερνετ, σου ξεφεύγουν μερικές λεπτομέρειες, αλλά μάλλον κάτι είπε ο Ρουχωτάς για τον Δήμαρχο και επενέβη ο πρόεδρος φωνάζοντας, «να πάτε έξω στο Αργοστόλι να ρωτήσετε τι λένε για σας κ. Ρουχωτά».
Στο τέλος συζητήθηκε το θέμα για τη σύναψη πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφ/νιας και της Γερμανικής Περιφέρειας Rhein-Neckat. Εισηγήθηκε ο Βαγ. Κεκάτος και υπήρξε από την αντιπολίτευση μια αρνητική συμπεριφορά για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα από την Λαϊκή Συσπείρωση, όπου αναφέρθηκε με έντονο ύφος και οι δυο σύμβουλοι, καταγγέλλοντας τη συνεργασία αυτή. Η Λαϊκή Συσπείρωση βλέπει πίσω απ’ όλα αυτά τα απορρίμματα. Η συνεργασία αυτή συζητείτε και στην Πελοπόννησο όπου θα γίνουν συναντήσεις σε διάφορες πόλεις με τους Γερμανούς.
Ο Βαγ. Κεκάτος όταν ήρθε η ώρα του ν’ απαντήσει είπε «η σιωπή προς απάντηση σας»!!!! Ήθελε να ξεφύγει τα χειρότερα, είναι έτσι όπως τα λέει η Λαϊκή Συσπείρωση, ή η συμπεριφορά αυτή είναι απαξιωτική προς την αντιπολίτευση, ιδιαίτερα προς την Λαϊκή Συσπείρωση, ή ήταν ένα «φάουλ» του υπεροπτικού Βαγ. Κεκάτου; Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Και κάτι άλλο που συνέβαλε στο καλό κλίμα της συνεδρίασης. Η απουσία του Νίκου Ανουσάκη και του Γ. Τζωρτζάτου. «Εμπάργκο» και στους δυο; Τελικά ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε μετά από την συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, ο Δήμαρχος πήρε πρωτοβουλίες που δεν γνωρίζουμε;
Ο Νίκος Ανουσάκης εμφανίστηκε χθες για λίγο, ο Β. Ρουχωτάς βρήκε την ευκαιρία για χιούμορ με την «Χασαποταβέρνα ο Νικόλας», ο Ανουσάκης χαμογέλασε για λίγο ….συνεσταλμένα κι έφυγε. Να επισημάνω την απουσία του Μάκη Δημητράτου σε δυο συνεχή συμβούλια.
Ως φαίνεται η παρέμβαση που έγινε προς τον Νίκο Ανουσάκη και Γ. Τζωρτζάτο (απ’ όπου και να έγινε) και η μη απάντηση στο άρθρο της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς από τον Νίκο Ανουσάκη, με τίτλο «Χασαποταβέρνα ο Νικόλας», δείχνει ότι «στριμώχτηκαν» και οι δυο για την συμπεριφορά τους. Όμως, τα portonia έχουν πρόσβαση στα άδυτα του Δήμου και μαθαίνουν τις ειδήσεις. . Ίσως να μην μάθουμε ποτέ τι έγινε, πάντως όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση στο 7ο Θέμα: «Έκθεση Υλοποίησης Προϋπολογισμού Γ΄τριμήνου 2015», τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Δήμο. Πολλές φορές για το θέμα αυτό ακούστηκε η λέξη «επιτήρηση», το οποίο ισοδυναμεί με ….χρεωκοπία του δήμου. Για να δούμε θα τον περάσει τον κάβο ο Δήμος.
Σπ. Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου