Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

 

Σκηνές ΡΟΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο - Λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια! (VIDEO) 

από  http://www.inkefalonia.gr

Η παρακμή που επικρατεί στο Δημοτικό Συμβούλιο , με ευθύνη της πλειοψηφίας είναι γνωστή.
Σκηνές ΡΟΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο - Λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια! (VIDEO) Χθες όμως εκτυλίχθηκαν πρωτοφανούς έκτασης και έντασης σκηνές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης..
Αφορμή στάθηκε η εισήγηση του Αντιδημάρχου Ερίσου Κώστα Κοντούγουρη ο οποίος εισηγήθηκε ένα εκτός ημερησίας διατάξεως θέμα που έχει να κάνει με την παραχώρηση μέσω χρησιδανείου οικοπέδου από την οικογένεια Γιαννουλάτου στην Άσσο, για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης το καλοκαίρι.
Λόγω του γεγονότος ότι η εισήγηση ήταν ελλιπής, προκάλεσε την αντίδραση της γενικής γραμματέως του Δήμου , Κυριακής Νικολαϊδου.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και μερίδα της Αντιπολίτευσης, γεγονός που προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου Παναγή Κοκκόλη, με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εναντίον της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Ρουχωτά.
Παρόμοια εικόνα και για τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο ο οποίος επίσης ενεπλάκη στο περιστατικό με πεζοδρομιακές εκφράσεις.
Για πρώτη φορά είδαμε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος φημίζεται για την ηρεμία του, να «βγαίνει από τα ρούχα του»..
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διεκόπη όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι λίγο έλλειψαν να πιαστούν στα χεριά!
Τελικά υπερψηφίστηκε η πρόταση του κ. Μιχαλάτου για υπογραφή χρησιδανείου σύμφωνα με τους όρους που είχαν υπογραφεί από την κα Κουταλά και τον κο Δενδρινό.
Πραγματικά, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσουμε ακόμη ;
Είναι εικόνα αυτή συμβούλων της πλειοψηφίας ;
Δείτε στο VIDEO που ακολουθεί όσα έγιναν…
 Τοποθέτηση Θ. Μιχαλάτου

Εικονολήπτης : Γιάννης Παπαδάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου