Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κάτοικοι Θηνιάς: “Ας αφήσουμε τη μιζέρια, είναι ώρα δουλειάς” 

από e-kefalonia.net

Ας εστιάσουμε όλοι μας στα σημερινά μας προβλήματα και στις ανάγκες μας που δημιουργήθηκαν από τους σεισμούς και ας αφήσουμε τη μιζέρια

Σε αναρτημένο δημοσίευμα από ανώνυμο Θηνιάτη εγώ απαντώ επωνύμως για την αποκατάσταση της αλήθειας στα κακοήθη γραφόμενα του επωνύμου.

Εμείς καταρχήν τιμούμε τον πρώην δήμαρχο Μάκη Φόρτε για όσα πρόσφερε στην περιοχή μας :πλατείες ,δρόμους, ύδρευση και ότι άλλο του ζητήθηκε ήταν πάντα παρών και αυτό εύκολα αποδεικνύεται .

Σε ότι αφορά το θέμα της βοήθειας προς τους μέχρι χθες ξεχασμένους σεισμόπληκτους κατοίκους της περιοχής μου βεβαίως και έγινε ,κατά πρώτον με την παρέμβαση του Μάκη Φόρτε αλλά και κατά δεύτερον από την παρέμβαση(τοποθέτηση) του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Σαμούρη στο δημοτικό συμβούλιο τις 11/2/2014 όταν για το ίδιο θέμα δημοτικός σύμβουλος της περιοχής κώφευσε.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν ότι εκείνη την ημέρα έδωσε εντολή για την βοήθεια προς τους κατοίκους( 10 μέρες μετά τον σεισμό) και ενημερώθηκε και η πρόεδρος της περιοχής κάτι που επίσης επιβεβαίωσε και η Ιερά Μητρόπολης μέσω του φιλόπτωχου ταμείου της με σχετικό κείμενο της.

Όσον αφορά αν υπήρχε ανάγκη είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι διότι άμεσοι συγγενείς μου έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανώνυμοι (γνωστοί)λασπολόγοι κείμενοι προς το σύστημα για να εξυπηρετούν τα προσωπικά και μόνο συμφέροντα τους.

Βαγγέλης Κουλουμπής

κάτοικος Αγκώνος

Για την απόδοση της αλήθειας εκτός πολιτικών σκοπιμοτήτων και διακρίσεωνμε τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση, να θεωρήσουμε ως επωφελή για την περιοχή μας την περίοδο Δημαρχίας
των 8 χρόνων του Κύριου Γεράσιμου Φόρτε.
Οι θηνιάτες γνωρίζουν ότι επί δημαρχίας του κύριου Φόρτε επιλύθηκαν πολλά και ουσιαστικά καθημερινά προβλήματα της περιοχής μας.
Ας εστιάσουμε όλοι μας στα σημερινά μας προβλήματα και στις ανάγκες μας που δημιουργήθηκαν από τους σεισμούς και ας αφήσουμε τη μιζέρια.
Είναι ώρα δουλειάς!

Κάτοικοι Θηνιάς, πλέον του ενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου