Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γκάφα Λουκέρη για εκλογές: «ζήσε Μάη μου!»
(από e-kefalonia.net)
Μια δήλωση που θα προκαλέσει από τον Πρόεδρο της τοπικής Ν.Δ. ενόψει εκλογών του Μαΐου!
Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις λίγους μήνες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά μια δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς Βαγγέλη Λουκέρη έρχεται να ταράξει το.. ήδη ταραγμένο κλίμα! Όπως θα ακούσετε στο απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής του Σάκη Βούτου στην ερώτηση που αφορούσε στην προετοιμασία ενόψει των εκλογών του Μαΐου ο Πρόεδρος απαντά αφοπλιστικά: «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»! Απ’ ότι φαίνεται η προσπάθεια «απόκομματικοποίησης» των εκλογών που επιχειρεί ο Υπουργός Εσωτερικών στάθηκε η αφορμή για να …χαλαρώσει και άλλο μια ΝΟΔΕ που έτσι και αλλιώς έχει καταντήσει «οικογενειακή υπόθεση» του ίδιου του προέδρου της.
Ως γνωστό η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς συνεδριάζει σπάνια και όταν αυτό συμβεί η συνεδρίαση αποτελείται από συγγενείς και φίλους. Έτσι δικαιολογείται η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς να έχει γίνει «αποικία» της ΝΟΔΕ Αχαΐας. Γιατί από εκεί έρχονται «πακέτο» τα «άξια και ικανά στελέχη» μιας και η δική μας ΝΟΔΕ δεν είχε να προτείνει κανέναν άξιο Κεφαλλονίτη για να στελεχώσει κρίσιμες θέσεις!
Όμως, η πιο μεγάλη γκάφα του προέδρου της ΝΟΔΕ είναι τη στιγμή που σε σχόλιο για το άρθρο του Τάσου Βαλλιανάτου (η Κεφαλονιά εκτός χάρτη) είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν. Μα καλά κ. Λουκέρη τα λεωφορεία που ερχόντουσαν με ετεροδημότες για να σε βγάλουν αντιδήμαρχο στο Ληξούρι τα ξέχασες; ήταν …Αθηναίοι;
Δηλαδή θέλεις να μας πει ότι αυτοί ήταν Κεφαλλονίτες την ημέρα που σε ψήφισαν και μετά έγιναν πάλι Αθηναίοι;
Αξίζει: Στη Συγγρού γνωρίζουν τις γκάφες του Προέδρου ή θα τις μάθουν από κανέναν …Αθηναίο ετεροδημότη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου