Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Μπουμ ταρατατζούμ τζουμ τζουμ

από http://kefalonianews.gr

Μπουμ ταρατατζούμ  τζουμ τζουμ


Την απουσία του Δημάρχου από τις συνεδριάσεις των Δημ. Συμβουλίων την έχουμε σχολιάσει πολλές φορές. Είναι μέσα στα πλαίσια …. αποδόμησης του Δ.Σ. από τον Δήμαρχο με προοπτική να τον αντικαταστήσει ο Διον. Λυκούδης «εν ευθέτω χρόνο». Αν η Ισχυρή Κεφαλονιά θα γίνει περισσότερο ισχυρή με επικεφαλής τον Διον. Λυκούδη, αυτό δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε πολύ γρήγορα. Μην ανησυχείτε οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα αιφνιδιαστεί και η αντιπολίτευση αφού δεν διαθέτει το κατάλληλο πρόσωπο για να «χτυπήσει» τον Δήμο. Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, διότι ο συλλογισμός θα είναι «να μας νικήσει ορέ ο κανάλας, πάει πολύ». Οπότε καταλαβαίνετε τι γέλια έχουμε να κάνουμε.
Αλλά, προχθές στη συνεδρίαση έγινε ένα σοβαρό επεισόδιο, μεταξύ Λυκούδη – Σαμούρη.
Ο Σαμούρης σε κάποια ένταση με τον Μαρκέτο είπε «γαμώ την Παναγία μου», θύμωσε ο Διονύσης για τα ιερά και τα όσια τα οποία δεν πρέπει να βρίζουμε και κοντέψανε να έρθουν στα χέρια.
α) Ο Σαμούρης όφειλε να ανακαλέσει, να ζητήσει συγνώμη. Κι εγώ είμαι άθεος, αλλά δημόσια δεν τολμώ να βρίσω την Παναγίτσα. Αλλά ο Σαμούρης σαν γνήσιο τέκνο του «βαθέως ΠΑΣΟΚ» πάλαι ποτέ, τότε που κάνανε ό,τι θέλανε, σαν πρώην παλικάρι του «τη Δευτέρα σοσιαλισμός», (κοίταξε ρε τι πάω και θυμάμαι), δήλωσε ότι δεν ζητάει συγνώμη. β) Η επίθεση του Διονύση Λυκούδη άκρως υπερβολική, θύμιζε άνθρωπο θρησκόληπτο, θεοκράτη, θέλησε να ….βουτήξει τον άθεο Σαμούρη και σηκώθηκε να ζητήσει το λόγο για την Παναγίτσα.
Αλλά φίλοι μου, πέρα από το χιούμορ, την επίθεση αυτή περίμενε χρόνια να την κάνει ο Διονύσης. Τα κύτταρα του, τότε που ήταν στο ΠΑΣΟΚ, δεν τον αφήνουν να ησυχάσει, ζητάνε εκδίκηση κι άλλα πολλά που θα μπορούσαμε να πούμε. Συχνά ο Σαμούρης του «μπαίνει» και προσπαθεί να βρει ευκαιρία. Αλλά τον πρόλαβε ο Κωνσταντάκης. Δεν ξέρω αν στο τέλος του επεισοδίου έκανε τον Σταυρό του που τον προστάτεψε η Παναγίτσα από τα χειρότερα.
Εν ολίγοις, το Δημοτικό Συμβούλιο ανταμπάμ μπουμ ταρατατζούμ τζουμ τζουμ όπα όπα.L IN OIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου