Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

…«Το έλα να δεις» στην Αδελφότητα Αθηνών!

από http://e-kefalonia.net/
…«Το έλα να δείς» έγινε χθες μεσημέρι κατά τη συνεδρίαση (μετά από  6 μήνες!) του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας  Αθηνών και μετά τα πυρά που δέχθηκε ο πρόεδρος κ. Τάσος Βαλλιανάτος,  δύο φοβερούς καβγάδες και τρείς παραιτήσεις, η Διοίκηση …έμεινε  στον αέρα!
O κ. Βαλλιανάτος δέχθηκε οργισμένη κριτική από συμβούλους κυρίως για  τις επιταγές του Ληξουρίου, όσο και για το ταξίδι του στο Πατριαρχείο  Κωνσταντινούπολης. Η κριτική περιεστράτφηκε στο ότι ο πρόεδρος με τις  ενέργειές του αμαυρώνει το κύρος του ιστορικού Σωματείου, βγάζοντας  κακή εικόνα προς τα έξω.
Όπως ανέφερε ο κ. Βαλλιανάτος, τις επιταγές του Ληξουρίου τις  κατέθεσε ήδη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που όπως είναι  γνωστό, 5.000 ευρώ προορίζονται για τη Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου  και 2.500 ευρώ για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.
Επίσης ο κ. Βαλλιανάτος είπε ότι πήγε στον πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο  στην Κωνσταντινούπολη χωρίς να ενημερώσει το Δ.Σ., ζήτησε συγνώμη και  είπε ότι θα πληρώσει τα έξοδα από την τσέπη του.
Επιπλέον ο κ. Βαλλιανάτος δέχθηκε σφοδρή επίθεση για την απουσία της  Αδελφότητας από τις γιορτές του Αγίου Γερασίμου και ανέφερε ότι δεν  συγκάλεσε Δ.Σ. εδώ και 6 μήνες γιατί το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά  είναι μεγάλο. Επιπλέον παραδέχθηκε ότι δεν έγινε Δ.Σ. για απόφαση  κατά του αντιπροέδρου κ. Γιώργου Γερουλάνου.
Το Δ.Σ. πήρε κυριολεκτικά φωτιά με δύο φοβερούς καβγάδες του κ.  Βαλλιανάτου με το μέλος του Δ.Σ. κ. Δώρα Βινιεράτου (ανέφερε ότι την  απειλούσε και την έβριζε) καθώς και με τον γιατρό Σπύρο Αντύπα (μέλος  Εξελεγκτικής Επιτροπής), ο οποίος του είπε «με ποιό δικαίωμα αφήνεις  υπονοούμενα για ανθρώπους που έχουν στηρίξει τη Φιλαρμονική Ληξουρίου  και το Μαντζαβινάτειο».
Εγινε χαμός, παραιτήθηκαν οι κ.κ. Παναγής Φωκάς (ταμίας), τα μέλη του  Δ.Σ. Δώρα Βινιεράτου και Γεράσιμος Βανδωρο, το 11μελές Δ.Σ. έμεινε με  8 και τώρα υπάρχει νομική αμφισβήτηση, αφού δεν υπάρχουν  αναπληρωματικά μέλη! ο κ. Φωκάς αφού είπε «θλίβομαι για όσα  συμβαίνουν στο ιστορικό μας Σωματείο να παραιτηθεί το Προεδρείο και  να γίνουν άμεσα εκλογές». Ηδη τον πρόεδρο αμφισβητούν 5 μέλη του Δ.Σ.  οι κ.κ. Γ. Γερουλάνος, Ν. Γιαννόπουλος, Π. Φωκάς, Δ. Βινιεράτου και  Γ. Βανδώρος.
Πηγή: “Ημερήσιος”
hmerhsios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου