Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΥΣΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕ:

“ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Η ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ”


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

“Στόχος μας η πολύ μεγάλη διαφορά με τον δεύτερο”, δήλωσε χθες ο Αλ. Παρίσης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ερύσσου, ιδιαίτερης πατρίδας του υποψηφίου δημάρχου.
Ο Αλ. Παρίσης θεωρεί ότι έχει ήδη κριθεί το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής και η μάχη του ίδιου αλλά και συνολικά των υποψηφίων του συνδυασμού είναι το ποσοστό πλέον που θα χωρίζει το ψηφοδέλτιο της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” με το δεύτερο της εκλογικής αναμέτρησης.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από στελέχη του Αλ. Παρίση εκτιμούν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα αγγίξει τα όρια του θριάμβου, ενώ σε ποσοστά βλέπουν η διαφορά να αγγίζει τον αστρονομικό αριθμό του 15% από τον δεύτερο.
Το ποσοστό της διαφοράς ισχυρίζονται ότι μπορεί να δώσει νίκη από την πρώτη Κυριακή, ενώ αν αυτό δεν συμβεί, αποτελεί ασφαλιστική δικλίδα για το εκλογικό αποτέλεσμα της δεύτερης αναμέτρησης.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο συνδυασμός του Αλ. Παρίση αναμένεται να κερδίσει και να πάρει πρωτιά σε όλους τους πρώην Δήμους του Νομού μας, ακόμη και σε αυτούς που παραδοσιακά θεωρούνταν “κάστρα” του τοπικού ΠΑΣΟΚ όπως ο Δήμος Σάμης και ο Δήμος Παλικής.
Στους δυο αυτούς Δήμους μεγάλο ατού του Αλ. Παρίση είναι τα ισχυρά ψηφοδέλτια που διαθέτει, ψηφοδέλτια τα οποία συγκροτούν υποψήφιοι που προέρχονται από εκτός Ν.Δ. πολιτικούς χώρους με αποτέλεσμα τη δημιουργία ευρύτατης πολιτικής πλειοψηφίας.
Ωστόσο χθες το γραφείο Τύπου του υπ. Δημάρχου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου για το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας:
Με τρεις διαδοχικές κεντρικές ομιλίες ολοκληρώνει το πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατεία, ο υποψ. Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, στην τελική ευθεία προς τις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ισχυρή Κεφαλονιά, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010, θα μιλήσει στη Σάμη, στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 το βράδυ. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την εκδήλωση στον ανοιχτό χώρο, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό σχολείο Σάμης.
Την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου ο κ. Παρίσης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, στις 8 το βράδυ.
Κλείνοντας την αυλαία των εμφανίσεών του, ο Αλέξανδρος Παρίσης θα μιλήσει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Ληξουρίου, ενώ σε περίπτωση δύσκολων καιρικών συνθηκών, η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου.
Ο Αλέξανδρος Παρίσης και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Δημοτικού Συνδυασμού Ισχυρή Κεφαλονιά, καλούν όλους τους Κεφαλλονίτες και Κεφαλλονίτισσες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν ένα ισχυρό «παρών», στις κεντρικές εκδηλώσεις του πιο ελπιδοφόρου και ικανού ψηφοδελτίου της Κεφαλονιάς.
Με τη στήριξη όλων των παραγωγικών δυνάμεων, όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών ομάδων, η «Ισχυρή Κεφαλονιά» θα αναδειχθεί η μεγάλη αυτοδιοικητική δύναμη του νησιού την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ανοίγοντας ένα νέο Κεφάλαιο στις προοπτικές του τόπου.
Όλοι Μαζί Ενωμένοι
για μια Ισχυρή κοινωνία,
για μια ισχυρή οικονομία,
για μια Ισχυρή Κεφαλονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου