Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011


«Δώστε μου στα χέρια μου όλες τις λίστες μέχρι τη Παρασκευή»

Εντολή Σαμαρά να κλείσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Όλα τα ονόματα για τη Κεφαλονιά!

«Δώστε μου στα χέρια μου όλες τις λίστες μέχρι τη Παρασκευή», είναι η εντολή του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ώστε το κόμμα να είναι πανέτοιμο σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους στενούς συνεργάτες Χρύσανθο Λαζαρίδη και Δημήτρη Σταμάτη, οι γαλάζιες λίστες να παραδοθούν στον ίδιο, ώστε να τις επεξεργαστεί το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα να είναι σχεδόν έτοιμες προς δημοσιοποίηση σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. Παράλληλα, έδωσε εντολή στην Γραμματεία Οργανωτικού να ετοιμάσουν πρόγραμμα περιοδειών σε Αθήνα και Περιφέρεια ώστε να ξεκινήσει εν μέσω θέρους την προεκλογική εκστρατεία του, εάν και εφόσον ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές…

Τα ονόματα που έχει στο… «συρτάρι» του ο Πρόεδρος της ΝΔ για τη Κεφαλονιά είναι του οικονομολόγου Παύλου Παπαδάτου, του Προέδρου του ΤΕΕ Σταύρου Τραυλού, του γιατρού Γιώργου Κουρή, της πρώτης σε σταυρούς στο περιφερειακό συμβούλιο Ειρήνης Στεφάτου, του πρώτου σε σταυρούς στα δημοτικά ψηφοδέλτια Βασίλη Ρουχωτά και της οδοντιάτρου Σοφίας Λουκέρης 16η στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει στα χέρια του τις εισηγήσεις τόσο του Προέδρου της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη όσο και του Γραμματέα Περιφέρειας της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά Παναγή Μαρκάτου.

Σημείωση: Ο Αντώνης Σαμάρας είχε επικοινωνία με δύο πρώην Βουλευτές του νησιού μας. Με το Πέτρο Αλιβιζάτο συναντήθηκε στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Παναγή Γεράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου