Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010


“ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ”

ΕΙΠΕ Ο ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ “CAPITOL”

“ΣΕΙΣΜΟΣ” ΠΑΡΙΣΗ
ΜΕ 600 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Την πρόθεσή σου να ηγηθεί δημοτικού συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές για το Δήμο Κεφαλονιάς, ανακοίνωσε επισήμως σε πανηγυρικό κλίμα, ο πρ. Βουλευτής του Νομού Αλέξανδρος Παρίσης.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Capitol, Κεφαλλονίτες και Κεφαλονίτισσες από κάθε γωνιά του νησιού προσήλθαν από νωρίς, προκειμένου να συγχαρούν τον κ. Παρίση, να του δηλώσουν τη στήριξή τους και να του ευχηθούν καλή νίκη.
Σε μια εποχή που η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν πλήρως απαξιωθεί στα μάτια του απλού πολίτη, ο Αλ. Παρίσης απέδειξε, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 600 περίπου ανθρώπους, σε μια εποχή σκληρής οικονομικής κρίσης και δύσκολης τουριστικής σεζόν, ότι ο ίδιος είναι κοινωνία και έχει τεράστια απήχηση στον απλό Κεφαλονίτη, απόρροια της επιτυχημένης θητείας του στη βουλευτική έδρα του Νομού. Τότε, που ήταν πάντα δίπλα στον απλό Κεφαλονίτη και Θιακό, προσπαθώντας να βρει λύση από το πιο μικρό καθημερινό του πρόβλημα, έως το πιο μεγάλο.
Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Μ. Κοκκόσης, Σ. Κουρής, Δ. Λευκαδίτης, Μ. Αλυσανδράτος, Σ. Σαββαόγλου, Ν. Ανουσάκης, Αθ. Αυγουστάτου, Σπ. Ματιάτος, Τ. Ζησιμάτος, Αγγ. Μαρκέτος, Γ. Τραυλός, Γ. Διαμαντάτος, Β. Μαρούλης, Π. Γεράκης, Μ. Γεράκη, Α. Μαρκαντωνάτος, Σπ. Κουλουμπής, Μιχ. Βαγγελάτος, Γ. Αγγούριας, Π. Σιμωτάς, Ν. Σουπιωνάς, Μ. Τουμάσης, Σ. Μαρκαντωνάτος, κ.ά.
Η επιτυχία της συγκέντρωσης αυτής σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις υψώνει τείχος απροσπέλαστο σε οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο από το χώρο της κεντροδεξιάς, καθώς είναι πλέον φανερό ότι η υποψηφιότητα Παρίση έχει αποκτήσει πρωτοφανές ρεύμα μέσα στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου