Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Στην «ανικανότητα ορισμένων δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης να αρθούν στο ύψος, που επιβάλλουν οι περιστάσεις …και, ειδικότερα, να συμμετέχουν στα συλλογικά όργανα, με τον τρόπο που αρμόζει, στον τόπο που γέννησε τους δημοκρατικούς θεσμούς…», αναφέρεται ο τ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και δ.σ. κ. Γιώργος Τζωρτζάτος σε γραπτή δήλωση προς τον «Η».
Ο κ. Τζωρτζάτος αναφέρει ακόμη:
Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή Προέδρου και Επιτροπών, σημειώθηκαν ευτράπελα πρωτοφανούς γελοιότητας, που κάθε συνετός πολίτης ντρέπεται, ακόμα και να τα αναπαράγει, γιατί αποδευκνύουν χαμηλό ηθικό και πολιτιστικό επίπεδο και δε διαδραματίζονται ούτε στο δεκαπενταμελές συμβούλιο του Γυμνασίου ή του Λυκείου.
Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης «άγονται και φέρονται» σε ένα ακυβέρνητο καράβι, του οποίου ο καπετάνιος αγνοεί τη ναυτική τέχνη και τις διαθέσεις των ανέμων.
Η ευθύνη βαρύνει, πρωταρχικά, τον καπετάνιο, αλλά και τους ίδιους τους συμβούλους ατομικά, ως μέλη ενός συλλογικού οργάνου, νευραλγικού για την Κεφαλλονιά μας. Δεν υποβαθμίζουν μόνο την υπόστασή τους ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά ταυτόχρονα απαξιώνουν και το εκλογικό σώμα, που τους εξέλεξε σε αυτήν την τιμητική θέση.
Ας παραιτηθούν, εάν αδυνατούν να διαχειριστούν τα ζητήματα του τόπου μας με τη δέουσα σοβαρότητα.
Πώς είναι δυνατόν, οι άνθρωποι αυτοί που ευτελίζουν την ελευθερία λόγου και έκφρασης και τη δύναμη της εκάστοτε ψηφοφορίας, ζωγραφίζοντας σεξιστικά σύμβολα προσβλητικού χαρακτήρα, να λύσουν τα προβλήματα της Κεφαλλονιάς στην τόσο κρίσιμη συγκυρία…;
Με αυτόν τον τρόπο θα χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον…;;
Τα λόγια αδυνατούν, να περιγράψουν την ανικανότητά τους, η οποία διαφαίνεται στην αποδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου.
Θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί για τη μη αποκατάσταση των ζημιών στο Ληξούρι, μετά από τους σεισμούς.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου