Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Απριλίου 2011


MΠAINEI ΔYNATA O ΠAYΛOΣ

Ρεπορτάζ: MAPTINA ΓKOMEZ
Φωτό: ΓIANNHΣ ΓAPMΠHΣ

Νέα ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν χθες βράδι οι φίλοι του επιχειρηματία επικοινωνίας και εν δυνάμει υποψήφιου βουλευτή κ. Παύλου Παπαδάτου, αυτή τη φορά στην Ταβέρνα “Κούτουπας”, στα Διλινάτα!

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα και στην αρχή διαβάστηκε απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Παπαδάτου «Kεφαλονιά και Iθάκη το προσωπικό μου ταξίδι», από την κ. Γιάννα Kουλουμπή.

Στη συνέχεια μίλησε ο ίδιος ο κ. Παπαδάτος, αναφερόμενος αρχικά στην οικογένειά του και το πως αυτή τον βοήθησε να εξελιχθεί.

Συγκινημένος αναφέρθηκε στα σοφά λόγια της μητέρας και του πατέρα του, όταν ήταν ακόμη παιδί και εκείνοι τον συμβούλευαν.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της Eλλάδας, τονίζοντας ότι το Tαμείο Σταθερότητας που έχει δημιουργηθεί στην Eυρώπη, είναι αυτό που θα οδηγήσει την χώρα μας σε μια ελεγχόμενη πτώχευση, η οποία μόνο τυπικά δεν έχει επέλθει, διότι ουσιαστικά έχουμε πτωχεύσει.

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαδάτος: «Χωρίς να θέλω να σας φοβίσω, τα χειρότερα έρχονται».
Αναφερόμενος στην Kεφαλονιά και την Ιθάκη, επεσήμανε ότι χρειάζεται συνεργασία με όλους, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση και κυρίως την ανεργία που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν είναι δυνατόν να λυθεί αν δεν υπάρξει προοπτική για ανάπτυξη.

Στην εκδήλωση, εκτός των άλλων, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Ματιάτος, Μάκης Βαγιωνίτης, Σάββας Σαββαόγλου και Νίκος Παπαδάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της OΝΝΕΔ κ. Σπύρος Κοκκόσης, ο τ. πρόεδρος της OΝΝΕΔ κ. Παναγής Φωκάς, ο τ. αντιπρόεδρος της OΝΝΕΔ κ. Τάσος Βαλλιανάτος, ο δημοτικός σύμβουλος και τ. αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Φιοραβάντες, η γαλάζια προεδρίνα κ. Αμαλία Μοσχονά, ο επιχειρηματίας κ. Σίμος Μαρκαντωνάτος, ο πρόεδρος Φαρακλάτων κ. Τάκης Παπαναστασάτος, ο δημοσιογράφος κ. Μάκης Τουμάσης, η κ. Εύα Βολτέρα, ο επικεφαλής των Σαμαρειτών κ. Μπάμπης Μοσχόπουλος, κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου