Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Ο Δήμαρχος Πυλαρέων και Πρόεδρος της ΤΕΔΚ-ΚΙ Μάρκος Κοτσιλίνης, φαίνεται ότι οριστικά θα είναι ο “εκλεκτός” της Ιπποκράτους στην μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Κεφαλοινιάς.
Και αυτό, διότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα “κλείδωσε” οριστικά το θέμα του “χρίσματος”, καθώς παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Γ. Τσιλιμιδός, δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση.
Μεγάλο ρόλο στο να παρθεί το χρίσμα από τον Μ. Κοτσιλίνη, έπαιξε και το ότι σε όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν, υπερείχε σημαντικά του Γιώργου Τσιλιμιδού.
Πλέον, μένει η επίσημη ανακοίνωση από την Ιπποκράτους, προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος, ενώ στον Δήμο Κεφαλονιάς, εκτός απροόπτου, θα έχουμε 4 υποψηφίους: Τον Α. Παρίση, τον Μ. Κοτσιλίνη, τον Θ. Μιχαλάτο και τον Ν. Γκισγκίνη.
Ερωτηματικό παραμένει η υποψηφιότητα του καθηγητή Γ. Μανωλάτου, που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί πιστεύουν ότι η υποψηφιότητά του δεν θα κατορθώσει να φτάσει μέχρι το Πρωτοδικείο, αλλά αν συμβεί αυτό, τότε θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτή η υποψηφιότητα αντλεί ψήφους από τον χώρο του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου